Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az apám cigizik! Mit tehetnék,...

Az apám cigizik! Mit tehetnék, hogy leszoktathassam teljesen?

Figyelt kérdés
Szeretem az apámat még akkor is ha dohányos. De szeretném tudni, hogy mit tehetnék, hogy segítsek neki, de ezt főleg az ő érdekében csinálom de nem nagy dohányos 5-6 szálat szív úgyhogy szerintem nem lesz nehéz és szerencsére kint cigizik és nem bent. Mit tehetnék?? Utálom a szagok. Sürgős válaszokat kérek!!!
2013. aug. 25. 18:30
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Mert ez szerinted az hülyeség ha az apámnak szeretnék segíteni? Egyébként az az oka, hogy cikiznek az osztálytársaim mert tiszta nem komplett az egész banda, a fél osztály eszét vesztette(vagy piperkőcök vagy szimplán hülyék). És egyébként igazad van abban, hogy egy kicsit önfejű vagyok már mások is mondták
2013. szept. 12. 19:17
 22/22 anonim válasza:
Nem a leszokásra való buzdításra írtam, hogy hülyeség, hanem általánosságban. Szerintem „segítened” nincs értelme, ha nem hozta meg a döntést akkor nem fog leszokni.
2013. szept. 18. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!