Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a fiú cigizik az probléma?
Figyelt kérdés
Most nem olyanra gondolok aki naponta 3 dobozzal szív, de azért nekem is a mindennapok része. Mondták már, hogy érezni rajtam, szerintük büdös (bár én nem tartom annak). Ilyenkor mindenki játssza a szentéletűt, meghogy szokjak le stb. Van akivel beszéltem, azt mondta olyannal szóba nem állna akiről tudja, hogy cigizik. Szerintem emiatt letenni valakiről hülyeség.2021. aug. 5. 22:23
3/29 anonim válasza:
Engem zavar például,mivel nálunk a családban soha senki nem dohányzott és egyáltalán nincs megszokva. Alapból is annyi baj éri az embert, nem kene károsítani még pluszba magát senkinek sem ilyenekkel. Párom néha el szív egyet- egyet, de mivel ennyire nem tetszik nekem a dolog így szépen leszokott ő is. Engem is zavar az illata, illetve nem tudom komolyan venni ha ennyit nem tud megtenni az egészségéért.
4/29 anonim válasza:
Volt egy exem akivel épp este feküdtünk az ágyban, filmeztünk,tok aranyos meghitt pillanat volt.. erre megfogta magát hogy ő kimegy cigizni.. teljesen elrontotta vele a pillanatot.. ha olyan fontos valakinek a cigi hogy még az éjszaka közepen is muszáj legyen kimennie elszívni egy szálat akkor igen zavaro... de egyébként ha nincs durván ráfüggve valaki az nem zavaró
5/29 anonim válasza:
Cigiző emberrel nem jó csókolózni. Állandóan bagószagú a szája.
6/29 anonim válasza:
Ha belebagózik a pofámba, úgyhogy még asztmám is van és simán rendre rágyújt a lakásban, akkor joggal vagyok kiakadva. Egyébként szerintem sokan dohányoznak.
9/29 anonim válasza:
Nálam teljesen kizáró ok. Egyre drágább, büdös és egészségtelen.
Az egy dolog, hogy szerinted hülyeség lemondani emiatt valakiről, viszont ezzel hiába próbálsz érvelni, ha valaki ellenzi.
10/29 anonim válasza:
Igen, nagyon zavaró. Nálunk megszokott a családban a cigizés, én pont ezért gyűlölöm. De biztos találsz majd olyat, aki szintén cigizik és nem fogja zavarni. Csak ne erőltetsd rá olyanra, aki nem szeret.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!