Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha a fiú cigizik az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a fiú cigizik az probléma?

Figyelt kérdés
Most nem olyanra gondolok aki naponta 3 dobozzal szív, de azért nekem is a mindennapok része. Mondták már, hogy érezni rajtam, szerintük büdös (bár én nem tartom annak). Ilyenkor mindenki játssza a szentéletűt, meghogy szokjak le stb. Van akivel beszéltem, azt mondta olyannal szóba nem állna akiről tudja, hogy cigizik. Szerintem emiatt letenni valakiről hülyeség.

2021. aug. 5. 22:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
69%
Igen, zavaró. Sőt, nálam kizáró ok is. A cigi büdös, tehát a dohányzó ember is az.
2021. aug. 6. 10:16
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
A barátomnak "csak" iqos van ami nem annyira büdös mint a rendes cigi, de ennek is van szaga és egyébként zavar is. A baráti társaságába szinte mindenki cigizik és ha velük találkozik úgy átjárja mindenét az a bagó szag. Nálunk nem dohányzott senki ezért nem is bírom elviselni a cigifüstöt.
2021. aug. 6. 12:35
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kizáró ok.
2021. aug. 6. 16:17
 14/29 anonim ***** válasza:
21%
Ugyan már, nézzetek már szét, hogy hány lánynak bagózik a pasija. :D
2021. aug. 6. 16:41
 15/29 ReGina... ***** válasza:
100%

Nálam is kizáró ok.

Apum dohányzott egész életemben, a szagát se bírom. Szerencsere ő mindig kiment sosem a házban, próbált ránk tekintettel lenni.

Most már lassan 70 éves, és 1 éve szokott le róla, nagyon büszke vagyok rá, hogy végre sikerült.

Igaz neki sok betegsége is származott ebből is.

Párom szerencsére nem dohányzik, és nem is tervezi elkezdeni.

2021. aug. 7. 00:30
 16/29 anonim válasza:
79%

19/L

Egyszerűen nagyon büdös, ha mellettem szívja az illető, ha nem. A ruhán ugyanúgy érződik és fullasztó.

Amikor megcsókoltak cigi után majdnem elhánytam magam.

2021. aug. 7. 22:15
 17/29 anonim ***** válasza:
75%
#16 adom, énis így vélekedek
2021. aug. 8. 09:15
 18/29 anonim ***** válasza:
32%

nem zavar én 2 nap alatt szívok 1 dobozt.

plusz pont ha a sráccak tudunk egyutt dohanyozni.

de persze itt a kisgyerekeket zavarni fogja meg persze az antidohanyosok is itt vannak...

19l

2021. aug. 10. 11:10
 19/29 anonim ***** válasza:
48%
Engem sem zavar én is dohányzom, egyszer leszoktam de akkor sem zavart
2021. aug. 10. 11:26
 20/29 anonim ***** válasza:
79%

Én nem dohányzom, de engem is meglep, hogy néhány válasz hogy le lett itt pontozva, szimplán csak azért, mert a nemdohányzók idetévedtek és ezáltal lepontoztak mindenkit, aki cigit mer szívni. Ez elég gyerekes dolog.

De egyébként meg ami tény az tény, hogy igenis rengeteg lánynak/nőnek van olyan pasija, aki dohányzik, vagy éppen mindkét fél dohányzik. Elég csak szétnézni az utcán.

Mindenkinek szíve joga, hogy dohányzik-e, nincs ezzel semmi baj, viszont azt én sem szeretem, ha valaki akaratlanul a pofámba fújja a füstöt. De emiatt lepontozni válaszokat, szerintem kicsit durva. :D

2021. aug. 10. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!