Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a fiú cigizik az probléma?
Nálam is kizáró ok.
Apum dohányzott egész életemben, a szagát se bírom. Szerencsere ő mindig kiment sosem a házban, próbált ránk tekintettel lenni.
Most már lassan 70 éves, és 1 éve szokott le róla, nagyon büszke vagyok rá, hogy végre sikerült.
Igaz neki sok betegsége is származott ebből is.
Párom szerencsére nem dohányzik, és nem is tervezi elkezdeni.
19/L
Egyszerűen nagyon büdös, ha mellettem szívja az illető, ha nem. A ruhán ugyanúgy érződik és fullasztó.
Amikor megcsókoltak cigi után majdnem elhánytam magam.
nem zavar én 2 nap alatt szívok 1 dobozt.
plusz pont ha a sráccak tudunk egyutt dohanyozni.
de persze itt a kisgyerekeket zavarni fogja meg persze az antidohanyosok is itt vannak...
19l
Én nem dohányzom, de engem is meglep, hogy néhány válasz hogy le lett itt pontozva, szimplán csak azért, mert a nemdohányzók idetévedtek és ezáltal lepontoztak mindenkit, aki cigit mer szívni. Ez elég gyerekes dolog.
De egyébként meg ami tény az tény, hogy igenis rengeteg lánynak/nőnek van olyan pasija, aki dohányzik, vagy éppen mindkét fél dohányzik. Elég csak szétnézni az utcán.
Mindenkinek szíve joga, hogy dohányzik-e, nincs ezzel semmi baj, viszont azt én sem szeretem, ha valaki akaratlanul a pofámba fújja a füstöt. De emiatt lepontozni válaszokat, szerintem kicsit durva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!