Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép estét! Ennél az ismerkedé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét! Ennél az ismerkedési formánál mivel indítsak?

Figyelt kérdés

Tehát az van, hogy Facebookon láttam egy lányt, aki eléggé megtetszett, ezért gondoltam ráírok, de nem tudom, melyik verzióval írhatnék rá, ami nem túl nyomulós:

A verzió -- Szia! Helyes vagy a profilképeden, lenne kedved beszélgetni?

B verzió -- Szia! Lenne kedved beszélgetni?

E két verzió közül melyik az esélyesebb befutó? Vagy ha egyik sem, akkor szerintetek mivel írjak rá?

Sajnos annyit tudok róla, hogy Ő is azon a településen lakik, ahhol én, de még sosem láttam, mellesleg élőben nehezen megy az ismerkedés :-/

16/f

2021. júl. 13. 23:27
1 2
 11/11 George34 ***** válasza:
100%
Helyes :)
2021. júl. 14. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!