Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét! Ennél az ismerkedési formánál mivel indítsak?
Tehát az van, hogy Facebookon láttam egy lányt, aki eléggé megtetszett, ezért gondoltam ráírok, de nem tudom, melyik verzióval írhatnék rá, ami nem túl nyomulós:
A verzió -- Szia! Helyes vagy a profilképeden, lenne kedved beszélgetni?
B verzió -- Szia! Lenne kedved beszélgetni?
E két verzió közül melyik az esélyesebb befutó? Vagy ha egyik sem, akkor szerintetek mivel írjak rá?
Sajnos annyit tudok róla, hogy Ő is azon a településen lakik, ahhol én, de még sosem láttam, mellesleg élőben nehezen megy az ismerkedés :-/
16/f
Üdv.
A válasz, egyik sem jó kezdés egy ismeretlennel való beszélgetés inditásához.
Mivel hogy erőtetetnek érződik, és nem a lányról szól.
Probáld meg lazábban kezdeni, mint pédául a képek láttán valamit írsz neki, lehet vélemény, kérdés, e vagy valami olyan amivel kiváncsiságát fel kelted.
S így nagyobb esélyel ír neked vissza, és könnyebb lesz neki is beszélgetésbe kezdeni veled.
Elég rossz mind. Én is azt javaslom, hogy keress egy témát, a frissebb képei közül valamire kérdezz rá, vagy a profilját nézd meg van-e valami közös érdeklődés, amiről tudnátok beszélni, amiről tudnál kérdezni (és tényleg érdekel).
Az esélyeket tekintve ne legyenek nagy elvárásaid, elég nagy százalékban nemhogy válaszra se fognak méltatni, de olvasás nélkül törlik az üzenetet. Napi 600 srác írogat nekik mindenhol, van nekik elég.
Hol láttad ezt a lányt? Ha pl. kommentelt valahol, akkor talán már az érdeklődési körét tudod, és ebből ki lehet indulni.
A „jól nézel ki, ismerkednék” az esetek többségében nem válik be, ezer ilyet kap.
Sajnos semmit se tudok róla, mivel a facebook ajánlotta ismerősnek.
De akkor kitalálok majd egy "D" verziót is.
Úgy lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!