Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép estét! Ennél az ismerkedé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét! Ennél az ismerkedési formánál mivel indítsak?

Figyelt kérdés

Tehát az van, hogy Facebookon láttam egy lányt, aki eléggé megtetszett, ezért gondoltam ráírok, de nem tudom, melyik verzióval írhatnék rá, ami nem túl nyomulós:

A verzió -- Szia! Helyes vagy a profilképeden, lenne kedved beszélgetni?

B verzió -- Szia! Lenne kedved beszélgetni?

E két verzió közül melyik az esélyesebb befutó? Vagy ha egyik sem, akkor szerintetek mivel írjak rá?

Sajnos annyit tudok róla, hogy Ő is azon a településen lakik, ahhol én, de még sosem láttam, mellesleg élőben nehezen megy az ismerkedés :-/

16/f

2021. júl. 13. 23:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Van még C verzió is: Szia, szimpatikusnak találtalak, így bejelöltelek, van kedved beszélgetni?
2021. júl. 13. 23:40
 2/11 George34 ***** válasza:
100%

Üdv.

A válasz, egyik sem jó kezdés egy ismeretlennel való beszélgetés inditásához.

Mivel hogy erőtetetnek érződik, és nem a lányról szól.

Probáld meg lazábban kezdeni, mint pédául a képek láttán valamit írsz neki, lehet vélemény, kérdés, e vagy valami olyan amivel kiváncsiságát fel kelted.

S így nagyobb esélyel ír neked vissza, és könnyebb lesz neki is beszélgetésbe kezdeni veled.

2021. júl. 14. 00:21
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Elég rossz mind. Én is azt javaslom, hogy keress egy témát, a frissebb képei közül valamire kérdezz rá, vagy a profilját nézd meg van-e valami közös érdeklődés, amiről tudnátok beszélni, amiről tudnál kérdezni (és tényleg érdekel).

Az esélyeket tekintve ne legyenek nagy elvárásaid, elég nagy százalékban nemhogy válaszra se fognak méltatni, de olvasás nélkül törlik az üzenetet. Napi 600 srác írogat nekik mindenhol, van nekik elég.

2021. júl. 14. 00:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hol láttad ezt a lányt? Ha pl. kommentelt valahol, akkor talán már az érdeklődési körét tudod, és ebből ki lehet indulni.

A „jól nézel ki, ismerkednék” az esetek többségében nem válik be, ezer ilyet kap.

2021. júl. 14. 01:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom #4-es véleményéhez. Egy szép lány naponta kap ilyen levelet, ezért már szinte észre sem veszi. Hobbiról, sportról, egy konkrét képről sokkal jobb ötlet írni neki, mert így el fogsz térni az átlagtól és nem kerülsz be a "Szia, szimpatikus vagy" mondattal jellemzett kreatívtalan fiúk csoportjába.
2021. júl. 14. 06:53
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Általában fiúkra mondjuk azt,hogy helyes.
2021. júl. 14. 09:02
 7/11 A kérdező kommentje:

Sajnos semmit se tudok róla, mivel a facebook ajánlotta ismerősnek.

De akkor kitalálok majd egy "D" verziót is.

2021. júl. 14. 09:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Semmit sem tudok**
2021. júl. 14. 09:30
 9/11 George34 ***** válasza:
100%
A választ már le írtuk neked, abból meríts amit kaptál.
2021. júl. 14. 11:36
 10/11 A kérdező kommentje:

Úgy lesz :)

2021. júl. 14. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!