Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdjem le a gátlásomat az ismerkedés terén?
Én is ebben a helyzetben voltam, de szerencsére leküzdött, mondom is, hogy hogyan.;)
Nekem a barátaim segítettek. Velük együtt mentem el ismerkedni (ők már tapasztaltabbak voltak). A lényeg annyi volt, hogy a többiek mondták meg, hogy melyik lányhoz menjek oda (ismerték az ízlésem), így nekem már nem kellett azon agyalnom, hogy kit válasszak. Visszautasítási opció nem volt (saját magam hoztam ezt a szabályt), ha kiszemeltek nekem vkit, akkor mentem. Egyszerűen csak odasétáltam a lányhoz, elkezdtem vele beszélgetni, utána pedig minden ment magától. Megnyugtató érzés volt a cimbik jelenléte, mert tudtam, ha rosszul sül el a dolog, jönnek és megvédenek. Egyébként egy vonatállomáson csináltuk ezt a várakozó lányokkal, mert egyrészt feldobta az unalmas várakozásos hangulatukat, másrészt gyakran cserélődtek az emberek, így sok volt a lehetőség.
Csak pár barátra van szükséged, aki partner az ilyesmiben.:D
Ez is ugyanolyan készség, mint bármi más. Gyakorolni kell hozzá, hogy gyakorlott légy. Minél ritkábban kevésbé/csinálod, annál kevesebb gyakorlatod van benne, ezért félsz tőle, rosszul csinálod.
Minősített esete ennek, aki csak akkor próbálkozik be, ha már nagyon komolyan gondolja, belezúgott valakibe, fülig szerelmes, így hatalmas tétje van és még jobban fáj a kudarc - ami tapasztalat nélkül még esélyesebb, mint a siker.
Minél gyakrabban, minél több féle lánynál próbálkozol be, annál rutinosabban csinálod, annál több féle lánnyal szerzel tapasztalatot, így amikor igazán komolyan gondolod sem leszel tapasztalatlan.
Nem mondom, hogy hülyíts tét nélkül minden csajt, de nagyon hasznos, ha sikerül bárhol bármikor bármilyen csajjal beszédbe elegyedned, ismerkedést kezdeményezned.
Ismerek olyat, aki semmilyen idegent nem tudott megszólítani. Aztán elkezdett idegeneket leszólítani az utcán, hogy megkérdezze, mennyi az idő, tudják-e mikor jön a busz, stb. Aztán innen szép fokozatosan jutott el oda, hogy már bárkivel bármiről tud beszélgetni - és az ismerkedés sem okoz neki gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!