Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves lány rámnyomult egy buliban. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Konkrétan rámragadt, csak smarolas es tapizas volt vegig , tovabb nem volt lehetoseg vinni. Mikozben beszelgettunk azt mondta mar regota nezeget engem, es hogy kicsit bejovok neki,nem mondtam nemet rá elég szep lany. Múltak az orak ,majdnem vege lett a bulinak elmentem wc-re mikor visszaertem azt lattam hogy sir, azt mondta nekem "hogy lehetek ilyen f@ßz hogy kihasznaltam azt hogy ittas", es azt még hogy "nagyon remeli hogy elfelejti ezt az egeszet, tobbet szoba sem all velem". Na mondom most mivan. Ezutan jott csak a csavar , ma bejelolt ismerosnek + bekovetett instan. Most ez hogy is van akkor zold-piros lampa valtogatja egymast :D ,visszaigazoltam a jeloleset de nem ir semmmit. Szerintetek mi van az agyaban (17F)2021. júl. 4. 18:54
1/12 anonim válasza:
Nem tiszta elme.Meg van zavarodva az agya.
2/12 anonim válasza:
Ezt rakd át a tini párkapcsolatok kategóriába
3/12 anonim válasza:
Tipik 50iq tinipicsa. Nem lehet tudni hogy ezeknél mi van.
4/12 anonim válasza:
simán csak 15 éves tini, nem egy felnőtt nővel beszélgetsz. Most ezzel nem leírni akarom a nagyon fiatalakat, csak nagyon kevés köztük az olyan aki már ilyen korban érettebb mint sokan 18 évesen.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ez a volt barátnőm lesz :D az volt ilyen bipoláris picsa,ha mégsem akkor ő akkor nem tudom mit kezdj vele..én sem tudtam 5 ször szakított velem 1 nap majd 5 ször jöttünk össze.
6/12 anonim válasza:
én a helyedben belemennék a játékba
ha más nem is, egy kis kufirc vagy egy jó sztori simán lehet belőle
8/12 anonim válasza:
Ja. Dugásba menj bele. Aztán úgyis szakít veled csak úgy a semmiért, te meg mondd, hogy komolyan veszed és akkor ne legyetek együtt, mert nem akarod kínozni őt érzelmileg. Kivéve, ha még több dugás jön utána.
9/12 anonim válasza:
Szerintem az alkohol miatt egyszerűen nem tudta kontrollálni az érzéseit. Valószínüleg nincs semmi baja veled, különben nem jelölt volna be. Szerintem írj rá te, nincs mit vesztened. (Természetesen az említett jelenetre ne térj ki chatelés közben.)
10/12 anonim válasza:
Azt gondolom ,hogy remélem még négyszer kiírod a kérdést másképp megfogalmazva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!