Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiú hogyan tudott olyan könnyen lemolesztálni?
Figyelt kérdés
Én 23 vagyok. Ne gyertek azzal hogy én is akartam, mert nem.2021. márc. 8. 15:10
2/42 anonim válasza:
Mi volt az alap szituáció? Adj egy kis kontextust is mellé, anélkül nehéz találgatni
3/42 A kérdező kommentje:
Hát simán összefogta két kezem, és nyúlkált...
2021. márc. 8. 15:15
4/42 anonim válasza:
Miért hagytad?
Vagy ütni kell, vagy szaladni, vagy kiabálni.
Ezekből legalább egyet.
5/42 anonim válasza:
Ismerős volt a kisgyerek vagy valami vadidegen? Privát környezetben történt vagy valami nyíltabb helyen? Jobb fizikumú a gyerek mint te?
6/42 anonim válasza:
Egy 15 éves fiú már fizikailag simán lehet erősebb egy 23 éves nőnél.
Amúgy ennyiből elég nehéz megítélni, mivel nagyjából semmit sem írtál az esetről konkrétan.
7/42 kisördög1 válasza:
Kicsit elmesélhetnéd részletesebben is, mert így nem tudjuk hogyan tudta ilyen könnyen
8/42 anonim válasza:
Ez megint valami kamu! Egy nő ilyenkor leküld egy pofont vagy otthagyja a pics@ba!
9/42 A kérdező kommentje:
Buliba jött utánam emeleti mosdóba
2021. márc. 8. 15:21
10/42 anonim válasza:
Remélem, feljelentetted a mocskot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!