Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiú hogyan tudott olyan könnyen lemolesztálni?
Figyelt kérdés
Én 23 vagyok. Ne gyertek azzal hogy én is akartam, mert nem.2021. márc. 8. 15:10
31/42 anonim válasza:
És akkor még gyökerezik!
Az ilyenek kellene egy ütéssel kiverni a fogsorát.
33/42 anonim válasza:
Élőben nem lenne ilyen nagy pofája, kussolna mint pók a sarokban.
34/42 anonim válasza:
Valami barátnőmentes kockafejű h.lyegyerek!
Ennél több boldogsága sose legyen, hogy ide írkálja a kamu sztorikat.
35/42 anonim válasza:
Na mi van kisgyerek? Elment a net, vagy miért némultál el ilyen gyorsan? 😀😄
36/42 anonim válasza:
1) Mégis honnan tudhatnánk, hogy valaki mit hogyan tudott?
2) Olyan szó nincs, hogy lemolesztálni.
3) Nincs az a buli, ahol egyszerre van jelen egy 23 éves nő és egy 15 éves fiú.
4) Nem ciki, amikor lebuksz egy kamu kérdéssel?
37/42 anonim válasza:
Sokan próbálkoztak nálam is, volt egyszer a főnököm beszorított a sarokba és fogdosott. Semmit nem tudtam tenni. Ráadásul azt mondták hogy én viselkedtem úgy!? Mindíg a nő a hibás?!? Úgy kell csinálni még a helyzetnek sem hagyhat esélyt!
38/42 anonim válasza:
A 38. miért lett 0%-os?
Az áldozathibáztatás komoly probléma.
39/42 anonim válasza:
Azért mert kamu az egész sztori!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!