Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiú hogyan tudott olyan könnyen lemolesztálni?
Figyelt kérdés
Én 23 vagyok. Ne gyertek azzal hogy én is akartam, mert nem.2021. márc. 8. 15:10
21/42 A kérdező kommentje:
kitől kérjek az emeleten te gyökér amikor lent ezerrel tombol a zene???
2021. márc. 8. 15:33
22/42 anonim válasza:
Ez akkora kamu mint a ház. Amúgy volt már ilyen kérdés, az is troll volt, akkor valami olyasmi volt, hogy: "hogyan tudott megújjazni a 15 éves srác"
23/42 anonim válasza:
Ha ilyen történt, akkor eltudom képzelni, hogy milyen volt a társaság agyi színvonala.
Ezzel inkább nem is dicsekednék, hogy ilyen társaságba járok bulizni.
24/42 anonim válasza:
Álmodj királylány😂 Kamu a kisgyerek, gondolom otthon ábrándozik valami vad kalalndról🤣🤣🤣🤣
26/42 anonim válasza:
Mekkora bunkó fax vagy kérdező.
Semmit nem írsz le, akkor hogy a faxba segítsünk te agyhalott?
27/42 anonim válasza:
Meg ne gyökerezz kérdező! Élőben szájba lennél verve nagyon gyorsan!
Kis takony!
28/42 anonim válasza:
Ha pontosan leírná, hamarabb kibuknának a történet hibái.
29/42 anonim válasza:
Újra? 😂 A múltkor valami boltba mentek ki a haverjaid és megújjazott egy srác az emeleten, még le is tepert. 🤣😂
LOL, de bírom az ilyen szerencsétleneket🤣
30/42 anonim válasza:
Szokásos kamu kérdés. Nem meglepő ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!