Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 15 éves lány rámnyomult...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 éves lány rámnyomult egy buliban. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Konkrétan rámragadt, csak smarolas es tapizas volt vegig , tovabb nem volt lehetoseg vinni. Mikozben beszelgettunk azt mondta mar regota nezeget engem, es hogy kicsit bejovok neki,nem mondtam nemet rá elég szep lany. Múltak az orak ,majdnem vege lett a bulinak elmentem wc-re mikor visszaertem azt lattam hogy sir, azt mondta nekem "hogy lehetek ilyen f@ßz hogy kihasznaltam azt hogy ittas", es azt még hogy "nagyon remeli hogy elfelejti ezt az egeszet, tobbet szoba sem all velem". Na mondom most mivan. Ezutan jott csak a csavar , ma bejelolt ismerosnek + bekovetett instan. Most ez hogy is van akkor zold-piros lampa valtogatja egymast :D ,visszaigazoltam a jeloleset de nem ir semmmit. Szerintetek mi van az agyaban (17F)

2021. júl. 4. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
27%
Engedd el a dolgot.Reszegen csinalt egy hulyeseget amit jozanul gáznak tart.Melyik lánnyal nem esett meg?Az hogy bejelolt instan meg facen nem azt jelenti hogy jarni is akar veled.
2021. júl. 5. 02:48
 12/12 anonim ***** válasza:
86%

Bizonytalan a csaj. Azt várja, írj rá, csevegjetek, randizzatok, mert ha nem okozol csalódást, fogadókész feléd.

Neked is jó, ha mélyebben megismered, hátha lelkileg is megfog.

Ki tudja, milyen igazából, Te eddig a piás arcát (amely nyilván nem a legelőnyösebb) láttad.

2021. júl. 5. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!