Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulikon idegenekkel hogyan érdemes ismerkedni, hogy lehet összehozni a csókot/táncot?
Hali. Ugye itt a nyári szünet, és jönnek a bulik. Jövő hétvégén is megyünk, és hát szívesen megismernék ott valakit. Tudom ezt így nem lehet előre, de tegyük fel, hogy lesz ott egy idegen csaj, aki táncol/áll. Hogyan kellene odamenni? Számít az, hogy mit mondasz, vagy csak hogy szmipi e vagy neki / elég részeg?
És ez a táncolásos dolog. Tehát ha állunk a színpad előtt, ott úgysem hallani mit mondasz, viszont az lehet rosszul jönne le ha csak beállnék a csaj mögé :D. Szóval, mit tanácsoltok?
Hogy lehet megoldani, hogy összejöjjenek ezek a dolgok: tánc, csók, esetleg egy elérhetőség?
Előre is kösziii
Én lányként mindig próbálok szemkontaktust teremteni és rohadtul idegesítő, hogy a srácok ha látják is, viszonozzák ezt a nézést, majd ennyi. Menj oda, hogy szia, látom te is kedveled ezt a zenét/piát/stb és egyéb baromságok :D
Ha elég részeg, akkor már nem számít, mivel állítasz oda :d
Ên figyelem melyik lánnyal van szemkontaktus.Ha egymásra pillantunk, arra törekszem hogy ő hagyja csapja el a tekintetét először.
Ez fontos. Aztán 3 mp-es szabály, és elindulok felé, bemutatkozás, félhangosan, mély hangon....aztán tolom a dumát ha van rajta valami extra ruhadarab, vagy a zenéről, buliról stb.
Menj oda ne habozz, a lányok értékelik ha talpraesett vagy, és örülnek neki ha odamész.
17F /nőcsábász/szexkandúr/
"Menj oda ne habozz, a lányok értékelik ha talpraesett vagy, és örülnek neki ha odamész."
Kivéve az ilyen alakoknak, ilyeneknek nem örülünk, akik azt hiszik, csak mert egy-két gyengébb erkölcsű lányról lebeszélték a bugyit, hogy szexkandúrok lettek...
Nőcsábász az eszem megáll xD
20/L
#6-os vagyok. Nem az őszinteséggel van probléma, ez egoizmus, ami inkább idegesítő, mint bejövős. Persze biztos vannak azok, akik aláfekszenek egy ilyennek...
Inkább hívna meg egy innire, vagy beszélne az időjáráshoz, mint hogy nálam fényezze az egóját :D
Kedves Kérdező!
A bulikon kívül számtalan jobb helyeken ismerkedhetsz, nem beszélve arról hogy csalódás is érhet mikor reggel lekerül sok lányról a vakolat.Elég kiábrándító tud lenni, én nemegyszer jártam így, baromi lehangoló. Ha gondolod írj rám, adok tippeket.
Üdv! Szexkandúr!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!