Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen legyen egy srác?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen legyen egy srác?

Figyelt kérdés

Elégedetlen vagyok önmagammal.

Egy picit túlsúlyos (nem dagadt!) vagyok,nem sportolok (persze,el szoktam menni biciklizni,meg ilyenek,csak komolyabb szinten nem sportolok) és nem is vagyok az a vagány,menő srác. Na meg nincsenek is oly menő cuccaim,amik alapból sem annyira hiányoznak,de ez biztos mínusz pont a lányoknál.

Meg introvertált is vagyok és nagyon félénk,visszahúzódó.

Hogy változtassak magamon jó irányba?

16/F

2021. júl. 2. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

"Meg introvertált is vagyok és nagyon félénk,visszahúzódó."

Ezen kellene változtatni, hogy ne legyél túlságosan félénk és visszahúzódó. Fiúknál nem nagyon jó ez... A többi egyáltalán nem probléma.

2021. júl. 2. 10:01
 2/4 anonim válasza:
73%
Ne akarj azért változni hogy a lányoknak tetszél szerintem, csak akkor ha te magaddal nem vagy megelégedve. Amit leírtal magadról szerintem semmi probléma sincsen vannak olyan lányok akiknek pont az jön be amilyen te vagy. Engem például az sem zavarna ha a fiú félénkebb mert ha beszélgetés során ezt érzem akkor néha én is eleresztek 1-2 bókot és kicsit talán még nyomulok is hogy tudja a srác hogy nem csak hulyiteni akarom.
2021. júl. 2. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyit tudok javasolni, hogy dolgozz azon, amivel elégedetlen vagy. Ha zavar, hogy nem sportolsz eleget, kezdj mozogni! Ha nem érzed jól magad a bőrödben a súlyod miatt, változtass rajta! De tényleg akkor, ha ez téged zavar és önmagadért tedd. Ha rendben leszel magaddal, a többi ember számára is vonzóbb leszel.

De ne próbálj az lenni, aki nem vagy! Úgy értem, ha introvertált vagy, az teljesen rendben van; dolgozhatsz rajta, de ne sietsd el, ha nem érzed jól magad, lassíts!

Ami pedig a menő cuccokat illeti, szerintem nem sok embert ėrdekel, akit pedig igen, azzal nem éri meg kezdeni, hiszen valaki önmagadért szeressen, ne a cuccaidért.

2021. júl. 2. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdésekkel (meg a tudatos listák alapján válogatással is) az a fő gond, hogy amikor kérdezik az embert, akkor tudatos, racionális választ ad a kérdésre. Gondolkodik és ésszel válaszol. Aztán egy randin elragadják az érzések és ösztönösen totál másmilyet választ. Az érzelmek ugyanis nem racionálisak, hanem ösztönösek.

Továbbá nagyon sok ember bármit gondol is magáról, nincs igazán tisztában vele, hogy mit és miért is tesz.

Tipikus helyzet, hogy egy nő hűséges, megbízható, őszinte, családközpontú, stb. pasit keres, aztán összejön a nagymenő csajozós keményfiúval, aki semmibe se veszi és hűtlen hozzá, mert mégis csak az imponál neki, hogy őt meg kell szelídítenie - amivel vagy örök kudarcra van ítélve, vagy ha sikerül papucsot csinálni belőle, akkor ki is ábrándul belőle, mert így már nem felel meg neki.

Ennél csak az tipikusabb, hogy annyi minden van a tudatos elvárás listán, hogy annak senki sem képes megfelelni és már azelőtt kiesik mindenki a rostán, hogy az érzelmek megmozdulhatnának...

Érdemes megnézni ezt az előadást, sok hasznos gondolat van benne - mindkét nem számára:

https://www.youtube.com/watch?v=1ya6lr6zHAg

2021. júl. 16. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!