Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erzem ugy mintha szerelmes lennek bele mikor tudom h nem lehetek az?
Van egy srac akivel a neten ismerkedtem meg. Nem talalkoztunk meg viszont nagyon sokat irogattunk nehany honapig. Par hete osszevesztunk valamin es azota csak 2-3× beszeltunk de azt is mar tobb mint masfel hete. En mar elotte is ereztem h bejon nekem es h fontos szamomra viszont most ugy erzem mintha elveszitettem volna valakit. Iszonyatosan hianyzik es hetek ota csak o jar a fejembe. Egy csomot sirtam is miatta. Erzem h ennek nem igy kene lennie hiszen nem is tudom milyen igazabol lehet eloben nem is tetszene de megis igy van. Hozza kell tenni h ebben az evben rengeteg veszteseg es szar ert es eddig o volt majdnem az egyetlen jo ami iden tortent velem. Nagyon szerettem vele beszelni es ereztettem h en tobbet is el tudok kepzelni de visszautasitott. De egyszeruen nem birom ot kiverni a fejembol. Irni nem fogok mert mar igy is neha kicsit nyomulosnak ereztem magam. Csak azt erzem h mennyire hianyzik es mennyire faj h mar o sincs nekem akinek barmit elmondhatnek. Miert erezhetek ilyet? Mennyire normalis vagy nem normalis ez? És mit csinaljak? Hogyan erhetnem el h vegre elmuljanak az erzeseim fele?
En 16L o 18F
Ohm nem tudom ez h jon a kerdeshez de szoktam koszi:)
Valaki normalis valaszt?
Hát ezt magadtól kérdezd meg:)
Ha sírsz utána, szereted..meg ahogy írtad..:)
Egyébként nekem 2 kapcsolatom is így volt.. előtte vagy 3-4 hónapot beszéltünk reggeltol estig..és az ember megszereti a masikat..nyilván élőben teljesen más,de mint nálad is..így kezdődik ha valakit szeretsz,ragaszkodsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!