Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert erzem ugy mintha szerelm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erzem ugy mintha szerelmes lennek bele mikor tudom h nem lehetek az?

Figyelt kérdés

Van egy srac akivel a neten ismerkedtem meg. Nem talalkoztunk meg viszont nagyon sokat irogattunk nehany honapig. Par hete osszevesztunk valamin es azota csak 2-3× beszeltunk de azt is mar tobb mint masfel hete. En mar elotte is ereztem h bejon nekem es h fontos szamomra viszont most ugy erzem mintha elveszitettem volna valakit. Iszonyatosan hianyzik es hetek ota csak o jar a fejembe. Egy csomot sirtam is miatta. Erzem h ennek nem igy kene lennie hiszen nem is tudom milyen igazabol lehet eloben nem is tetszene de megis igy van. Hozza kell tenni h ebben az evben rengeteg veszteseg es szar ert es eddig o volt majdnem az egyetlen jo ami iden tortent velem. Nagyon szerettem vele beszelni es ereztettem h en tobbet is el tudok kepzelni de visszautasitott. De egyszeruen nem birom ot kiverni a fejembol. Irni nem fogok mert mar igy is neha kicsit nyomulosnak ereztem magam. Csak azt erzem h mennyire hianyzik es mennyire faj h mar o sincs nekem akinek barmit elmondhatnek. Miert erezhetek ilyet? Mennyire normalis vagy nem normalis ez? És mit csinaljak? Hogyan erhetnem el h vegre elmuljanak az erzeseim fele?

En 16L o 18F

2021. júl. 12. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Olvass szépirodalmat.
2021. júl. 12. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Ohm nem tudom ez h jon a kerdeshez de szoktam koszi:)

Valaki normalis valaszt?

2021. júl. 12. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Azt kérdezted, hogy mit csinálj. Válaszoltam, kár, hogy nem voltál képes felfogni.
2021. júl. 12. 20:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Ok bocs.
2021. júl. 12. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha Te kezdted a veszekedést, akkor térj rá erre és kérj elnézést. Ha ő kezdte - gondold át, mennyiben van igaza. Ha neki, akkor is kérj elnézést. Ha Neked, akkor apránként felejtsd el.
2021. júl. 13. 05:51
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
Szerelmes vagy,röviden tömören:)
2021. júl. 13. 13:47
 7/9 A kérdező kommentje:
De h lehetnek szerelmes vkibe akit meg soha nem ia lattam?
2021. júl. 13. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát ezt magadtól kérdezd meg:)

Ha sírsz utána, szereted..meg ahogy írtad..:)

Egyébként nekem 2 kapcsolatom is így volt.. előtte vagy 3-4 hónapot beszéltünk reggeltol estig..és az ember megszereti a masikat..nyilván élőben teljesen más,de mint nálad is..így kezdődik ha valakit szeretsz,ragaszkodsz hozzá.

2021. júl. 13. 19:28
 9/9 anonim válasza:
54%
El tudom képzelni, hogy nagyon erős érzések vannak benned iránta. Ahogy írtad is, társ volt ő számodra az elmúlt, megterhelő időszakban, támaszkodtál rá, a bizalmasoddá vált -- teljesen érthető az a mély szeretet, amit megélsz. Azt nehéz elképzelni, hogy ez valódi szerelem lenne, annak azért mégis van egy biokémiai háttere, amit a feromonok indítanak be, szóval kell hozzá a személyesség, na. Talán ez inkább egy erős ragaszkodás, egyfajta rajongás lehet, nem? Mindenesetre a lényeg talán itt az, hogy akárminek is hívjuk az érzéseidet, neked szükséged lenne rá, ő viszont visszautasít téged, ami fájdalmat okoz. Próbálj meg vele őszintén, nyíltan kommunikálni, igyekezz vele tisztázni a helyzetet, kérdezd meg esetleg, hogy ő hogyan éli meg ezt az egészet. Ha van rá mód, ha nyitott rá, akkor találkozzatok minél hamarabb! Ha végképp elutasít, akkor sajnos le kell ezt zárnod magadban, akármennyire is kínzó ez a lehetőség. Sok sikert!
2021. júl. 14. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!