Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez, hogy van valaki, akit csak látásból ismerek, de még az ismerek is túlzás, mert a nevét sem tudom, de mégis úgy érzem, mintha szerelmes lennék belé?
Mi az, hogy valaki jó ötletnek tart egy kérdést, aminek a válasza egyértelműen az illető fejében van és mégis közzéteszi azt mások kárára?
Miért úsznak a halak? Miért van a Nap ott ahol, miért sötétedik be, miért pont így néznek ki az emberek, vannak kérdések amikre nem feltétlen kell ismerni a választ, mert nincs rá szükséged, persze ezeket mind tudjuk mert vannak életképtelen emberek akik ezekre az értelmetlen kérdésekre keresik a választ egész korrekt fizetéssel, de én ezért nem kapok pénzt így annyit vűznék hozzá hogy IGEN.
1. : Kapd be! xD jójó tudom,felesleges kitenni szerinted, de én tényleg nem tudtam rá a választ
2. : Kösz, valószínűleg ez lesz a nyerő...
3. : Köszönöm a válaszod! :) Végre egy normális. Igazad lehet, szerintem hagyom úgy, ahogy most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!