Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet kpop rajongó lányokk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet kpop rajongó lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 08:21
1 2
 1/17 anonim válasza:
86%
én az vagyok^^ 16/l írj ha szeretnél
2021. júl. 7. 08:37
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne. Egyébként van egy kpop discord csoport. Sztem próbáld meg ott.
2021. júl. 7. 08:42
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha te fiúként a kpopot szereted akkor neked fiú kell nem lány XDD
2021. júl. 7. 10:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá megint egy eltévedt embererel van dolgunk XD

#3 Miért? Mi az oka, hogy megintcsak le lettek megelezve a kpop rajongók? Mmint a férfi kpop rajongók. Szerinted a kpopban nincsenek nők? Sok férfi azért kpop fan, mert tetszenek neki a koreai lányok. Ebben mi a bu.zis? Kérlek magyarázd meg.

2021. júl. 7. 10:48
 5/17 anonim ***** válasza:
2%
Az b.zis ahogy a kpop-os "fiúk" kinéznek, viselkednek. Ez gáz bárki bármit mond.
2021. júl. 7. 10:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
twitteren is elég sok kpop-ot szerető van, ott is próbálkozhatsz
2021. júl. 7. 13:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#5 Én pl férfi létemre, nem a kpop-os srácokat nézegetem, hanem a csajokat. Abban mi bu.zis van? A kpop-os srácok a csajoknak akarnak tetszeni, nem a pasiknak. Így én nem értem a problémádat. Vagy te inkább a srácokat veszed észre? Akkor nem mi vagyunk a melegek xd
2021. júl. 7. 20:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

#7 vagyok. Igen elismerem, hogy a kpop-os srácok feminimebbek, mint azt itt Európában megszoktuk. Arról ők nem tehetnek, hogy nem sörhasú, borostás férfiak. Ettől függetlenül nem melegek. A kpop rajongókról meg látatlanban méginkább nem állíthatod. Ismerek egy két "meleg" kpop kedvelőt akik szévesen rádhajtogatnák a kondigépet. Xd

De kpop előadók között is vannak bőven, akik valószínű külömb férfiak, mint te.

2021. júl. 7. 20:29
 9/17 anonim ***** válasza:
94%

[link]

Csak egy kis ízelítő a "meleg" kpop idolokról

2021. júl. 7. 20:31
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

9es

Megmutattam a barátnőmnek ezeket a képeket és azt mondta

"Ha fizetnének se mennék még a közelébe se"

Ennyit arról hogy ezek a "faszik" kellenek a nőknek :)

2021. júl. 8. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!