Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kpop rajongó lányokkal ismerkedni?
Tényleg 9-es???😂😂😂
Lány vagyok és tetszenek.
Két nővérem van akik nem rajonganak az ázsiai pasikért (főleg a húzott szeműekért) de azt mondták, hogy nagyon bejönnek nekik. Nos... Akkor miről beszélünk???
Egyébként ember válogatta, hogy ki milyen palikat csíp és ez van fordítva is.
Nem értem az inditatásodat, hogy a kérdező kérdésére miért kommentelsz egy teljesen más dolgot?? Mire jó, hogy szítod a feszültséget? Miért nem tudsz csak egyszerűen továbblépni a dolog felett? Minden kultúra más és más, iszonyatosan sok furcsa dolog van a világban, ami nekem sem tetszik. De akkor maradjunk a zenénél. Nekem a metál és a rock plusz az az életstílus, ami ki tud kergetni a világból. Mégsem kezdem el szidni, hogy fujj milyen szar, a metál csak hörgés és ilyen meg ilyen borzalmas a kinézetük... Mert ez a saját személyes véleményem, de attól még tudom, hogy sok ember szereti. És szeressék is, de én elkerülöm őket, mert mint említettem nem szimpatikusak. (Bocsánat az összes metálos, rockos emberkétől 😅)
Szóval engem ez a gyűlölet és "na én megmondom a tutit" fajta mentalitás nem tetszik. Szerintem nem túl sokat tudsz a témáról, kultúráról, hogy értelmesen le lehessen ezt boxolni, csak a környezetedből felvett fake információkat látod. Ha nem akarod beleásni magad a témába mert taszít, az is teljesen rendben van, de szerintem azért a gondolkozásmódodat meg kellene változtatni, mert ezzel a viselkedéssel igazából magadat mérgezed, nem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!