Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet kpop rajongó lányokk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet kpop rajongó lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 08:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Tényleg 9-es???😂😂😂

Lány vagyok és tetszenek.

Két nővérem van akik nem rajonganak az ázsiai pasikért (főleg a húzott szeműekért) de azt mondták, hogy nagyon bejönnek nekik. Nos... Akkor miről beszélünk???

Egyébként ember válogatta, hogy ki milyen palikat csíp és ez van fordítva is.

2021. júl. 8. 15:44
 12/17 anonim ***** válasza:
12%
11es hát egészségedre xddd
2021. júl. 8. 17:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 a barátnőd egy ember a több mint 7 milliárdból. Bocsi, hogy ezt kell mondjam, de tudod ízlések és pofonok. Azért mert neki nem tetszik, nem az jelenti, hogy másnak sem. És főleg nem azt jelenti, hogy emiatt melegek.
2021. júl. 9. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Van magyar kpop discord, lépj be oda. :)
2021. júl. 9. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
13-mas, egy szóval nem mondtam hogy melegek, csak azt hogy úgy viselkednek és úgy néznek ki. És itt a gond. Ha meleg vagy azzal nincs semmi gond, mert oké más vagy mint a többiek, ezzel nincs is semmi gond, de könyörgöm, divatból ne legyünk már díszb*zik. A világ szégyene eskü.
2021. júl. 10. 08:39
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
mit jelent az, hogy díszb*zi? Ez a fogalom csak a fejedben él. Amit tőlük látsz az semmi más csak az amit a közönség látni akar. Különben miért csinálnák? És nézd meg hogy mennyire bejött nekik. Innentől nincs miről beszélnünk. Lehet nem tudod, de ebben az iparban úgy kell viselkedniük, kinézniük, ahogy megszabják nekik és ami a közönségnek tetszik. Úgyh ezért ők nem is okolhatók. És egyébként meg tudod hány olyan csaj van a világon, aki a feminimebb, igényes, "díszb*zi" (hogy tőled idézzek) pasikra bukik? Nagyon nagyon sok. Lehet téged ez zavar igazán :)
2021. júl. 13. 02:16
 17/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem az inditatásodat, hogy a kérdező kérdésére miért kommentelsz egy teljesen más dolgot?? Mire jó, hogy szítod a feszültséget? Miért nem tudsz csak egyszerűen továbblépni a dolog felett? Minden kultúra más és más, iszonyatosan sok furcsa dolog van a világban, ami nekem sem tetszik. De akkor maradjunk a zenénél. Nekem a metál és a rock plusz az az életstílus, ami ki tud kergetni a világból. Mégsem kezdem el szidni, hogy fujj milyen szar, a metál csak hörgés és ilyen meg ilyen borzalmas a kinézetük... Mert ez a saját személyes véleményem, de attól még tudom, hogy sok ember szereti. És szeressék is, de én elkerülöm őket, mert mint említettem nem szimpatikusak. (Bocsánat az összes metálos, rockos emberkétől 😅)

Szóval engem ez a gyűlölet és "na én megmondom a tutit" fajta mentalitás nem tetszik. Szerintem nem túl sokat tudsz a témáról, kultúráról, hogy értelmesen le lehessen ezt boxolni, csak a környezetedből felvett fake információkat látod. Ha nem akarod beleásni magad a témába mert taszít, az is teljesen rendben van, de szerintem azért a gondolkozásmódodat meg kellene változtatni, mert ezzel a viselkedéssel igazából magadat mérgezed, nem őket.

2021. júl. 16. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!