Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye ennyi idősen?
Ha valaki csinál vele valamit, aki már betöltötte a 18-at, az konkrétan pedofília... Max 17 évesekkel jöhet össze, de pár hónap és azok is betöltik a 18-at, akkor meg kereshet mást...
Szóval amíg ő betölti a 14-et, ennyi lehetősége van az ismerkedésre. Tudom hogy rossz, 12 évesen ugyanilyen voltam, engem mindig 16-nak néztek, nevetséges lettem volna egy velem egyidőssel, főleg hogy koromhoz képest én is magas voltam... Én kivártam míg 14 lettem, és csak utána lettek komoly kapcsolataim. Azok a férfiak akik már nagykorúak és leállnak egy 12 évessel, nem normálisak... Ennyi idősen én is rossz társaságba keveredtem, idősebb férfiakkal ismerkedtem... Akkor azt hittem milyen jófejek, aztán mindről kiderült hogy vagy pedofil volt (van aki azóta a börtönben ül), vagy annyira hülye hogy felnőtt létére még azokkal a törvényekkel sincs tisztában, amik őt érintik... 12 évesen ezekkel egy szinten voltam agyilag de már látom milyen szinten buta emberek voltak...
Le akartak velem feküdni... Fel sem fogták hogy egy gyerek vagyok... Bennem ez az egész mély nyomot hagyott, és bárcsak mindenkit megkímélhetnék ettől!
Ha te vagy ez a 12 éves lány (csak 16 alatt nem lehet kérdezni, tudom) akkor kérlek vigyázz magadra, és semmiképp se dőlj be ezeknek az embereknek... Tudom, ennyi idősen én is fel lettem volna háborodva hogy dehát én érettebb vagyok a koromnál... Lehet hogy tényleg az voltam, de nekem ennek a veszélyeire senki sem hívta fel a figyelmemet... Ezeknek az embereknek a korod miatt tetszel! Beteg emberek... Vagy ha fel sem fogják hogy 12 vagy és ez mit jelent, mentálisan akkor is van náluk valami baj... 16 évesekkel ismerkedj, esetleg friss 17 évesekkel, aztán 14-től azzal, akivel akarsz. De vigyázz magadra és légy óvatos. Értelmes felnőtt emberek semmilyen esetben nem kezdenek 12 évessel, akkor sem ha szimpatikus nekik. Ha tényleg csak a lány nővére vagy, akkor beszélj vele erről mindenképp. Ha lesz is barátja, aki mondjuk 10 évvel idősebb, akkor pedig ne dőljetek be neki hogy majd vár rá... Beteg ember.
Most tegyük félre a törvény részét picit.
Húgom most lesz 12, én 19 vagyok, és így belegondoltam, hogy mi lenne, ha a saját húgomat környékezné meg valami velem egyidős.... ő is ugyanúgy érettebb, élsportoló, de akkor is, basszus, 12. Értem, hogy hormonok, és ő már férfit akar, de ez nem úgy működik, mint ahogy ő elképzeli. Hiába érettebb a koránál a húgod, nem hinném, hogy átlátná, hogyan is működnek a kapcsolatok a valóságban, hisz még gyerek (nem bántásból), és a kortársai is azok, nekik se volt gondolom még normális, "felnőtt" párkapcsolatuk. Ráadásul egy velem közel egyidős most mit tudna kezdeni egy 12 évessel? 16 fölött már igényeik vannak, nem is kevés, amit nem akarnék, hogy a 12 éves húgom teljesítsen. Sose jó, ha olyan korán kezdik, egy 18-20 közötti meg nem fog várni éveket rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!