Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem való egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem való egy vékony lány egy kigyúrt, izmos pasihoz?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy szépen kidolgozott testű sráccal, aki többet akar tőlem, de én nem vagyok egy álomnő. Az arcom szép, magas vagyok, de szerintem túl deszka. Egy ilyen pasinak egy szép kerek nő kellene, aki mellett csodásan mutat.

Nem merem viszonozni az érzéseit, mondván, mi lesz ha rájön, hogy jobbat is kaphatna nálam. Annyira nem fair, hogy egy ilyen nővel érje be, amikor vannak sokkal szebbek és csinosabbak.

2021. jún. 20. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a Te gondolataid és félelmeid. Ne vetítsd ki rá!

Nem vágyik mindegyik pasi C kosárra és Nicki Minaj fenékre.

Az én párom is ki van pattintva rendesen mégis itt vagyok mellette deszka csajként.

Ha nem tetszenél neki mégis mi a jó istenért udvarolna neked?

2021. jún. 20. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondold el, hogy mennyire bejöhetsz neki, ha deszkaként is csapja neked a szelet. Ha most nem lépsz, talán örökké bánni fogod.

Gyerünk, gyerünk!!!

2021. jún. 20. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez picit úgy tűnik, hogy abszolút nem vagy biztos az érzéseidben, ezért egyfajta menedékként használod a kevésbé előnyös tested. Mintha ezzel nyugtatnád magad, hogy ne kelljen összejönnöd vele.

Igen, vékony lány is való kigyúrt pasihoz. Ha valóban tetszik, ideje lenne cselekedni.:)

2021. jún. 20. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkihez olyan csaj illik amilyet vonzónak tart
2021. jún. 21. 21:27
 5/5 anonim válasza:
100%

Szerintem is túlreagálod ezt és túl negatív vagy magaddal szemben... 😕 egyetértek az előző kommentelőkkel,szerintem is fogadd el,sőt ,inkább örülj neki,ha ilyen jó pasit csavartál az ujjaid köré.

Egyébként teljesen megértelek,az én barátom is nagyon helyes úgymond hozzám képest,vagy amilyennek én nők között besorolnám magam (🤫) De hát ennek csak örülni lehet.

Egy kis önbizalmad legyen és hajrá,csak természetesen. 😉 Úgyis bejössz neki,minden rendben lesz!

2021. júl. 16. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!