Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kigyúrt srácok szeretik a vékonyabb lányokat?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik valaki, aki rendszeresen emel súlyokat és rendesen ki van gyúrva. Én is sportolok, viszont genetikailag elég vékony vagyok. Bejönnek az ilyen srácoknak a vékonyabb lányok is, vagy csak a homokóra alakú, nagyobb mellű és fenekű lányok? Esetleg érdemes emiatt elkezdenem fehérjeport szedni, hogy hízzak?2021. máj. 25. 19:46
1/11 anonim válasza:
Ne szedj semmit!!! Egyik srác sem ér annyit, hogy tönkre tedd a tested, egészséged! Ez egyén függő amúgy. Lehet a srácnak bejönnek a te fajta lányok, lehet a homokora alakú lányokra bukik, de ezt csak akkor tudod meg ha elkezdesz vele ismerkedni. Figyeled a jeleit..stb..stb..
2/11 anonim válasza:
Nekem például főleg a vékony lányok tetszenek, de magad miatt akarj változatni a külsődön, ne egy pasi miatt. A fehérjeportól bajod nem lesz, hacsak nem iszod nagy mennyiségben, viszont az nem hízásra való, hanem izomépítésre.
3/11 anonim válasza:
Ha normális srác, nem a külsődért fog szeretni, ha odáig jutnátok. Hogy tetszik-e neki az alkatod? 50-50, próba, szerencse :).
4/11 anonim válasza:
Nekem bejönnek a vékony és a duci lányok is, bár most nem vagyok csúcsformában.
6/11 anonim válasza:
Nem, a kigyúrt srácok még a náluknál is jobban kigyúrt lányokat szeretik.
7/11 Pruty válasza:
1es te idióta vagy? A fehérje por mégis miért tenné tönkre bárki testér, az meg a másik hogy csak a fehérjepor miatt nem lesz nagyobb, mint ahogy a kérdező gondolja.
8/11 anonim válasza:
Fehérjeport nyugodtan ehetsz hisz azzal gond nincsen, de a fő témához
Mindenkinek más az ideálja. Pl én ugye edzek és azért van egy fizikumom tehát kigyúrtnak nyilváníthatom magamat és a barátnőm meg tök vékony
Tehát igen vannak akiknek bejönnek a vékony lányok kigyúrtan is.
9/11 anonim válasza:
Én is sportolok, de bejönnek a vekonyak, fitt, kissé ducibb csajok is.
10/11 anonim válasza:
Ennek semmi köze a testalkathoz, mindenkinek megvan a saját preferenciája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!