Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magas, vékony srácnak van annyi esélye a csajoknál mint aki kigyúrt, férfiasabb?
A barátnőm tetszett egy izmos fiúnak is amikor én udvaroltam neki.. És engem választott ^^
A srác:kb. 175cm magas, legalább 80 kiló, sokat kondizik, focista, sok sportban jeleskedik.
Én:180cm magas 64 kiló, ha eszembe jut hetente 1-2x edzek fél-egy órát itthon, inkább munkában, barkácsolásban edződök(favágás,ásás,kerti munka,haszonállatok gondozása).
Szóval miért ne lehetne? :D Aki a külsőségekre hajt az annyit is ér, aki meg normális az adni fog egy esélyt hogy belsődet is megismerje :) És az is sokat számít egy lánynak
Látom az e heti aktivitásod sem maradt el:D
Egyszer ugyan egy "Saját kérdéseid" menüpontról képet lőj már kíváncsi vagyok te vagy e a mastermind az összes magasvékonysrácos kérdés mögött:D
Ez a héten a hanyadik kiírásod?
Pista, te vagy az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!