Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, vékony hangú srácként van esélyem csajoknál?
Figyelt kérdés
Kicsit gátlásos vagyok a hangom miatt, pedig jól nézek ki azt mondják, csak olyan magas, vékony hangom van.2016. júl. 23. 15:55
1/14 anonim válasza:
Értem értem.. Kellett valami újítás, hogy felba*zd az agyam. Most nem magas vékony srácként vagy itt..
Ugyanannyi esélyed van, kivéve, ha a lányt a férfi/fiú hangja fogja meg igazán..
2/14 anonim válasza:
komolyan jobb, mint a barátok közt
3/14 anonim válasza:
Engem konkrétan nem érdekel hogy milyen hangja van egy srác, nem az alapján ítélem el.
4/14 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=oFaGQwq2buk
Talán... xD
5/14 anonim válasza:
De legalább bisztos szép az énekhangod ;)
7/14 anonim válasza:
Következőre a magas vékony péló lesz vagy mi?xd
De meg kell hagyni kreatív vagy hogy most a magas vékony után odatetted a hangot :D
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, főleg lányok válasza érdekel.
2016. júl. 23. 22:08
9/14 anonim válasza:
Michael Jacksonért is odavoltak, pedig neki sem szokványos hangja volt.
10/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem olyan mint Jackson hangja :D
2016. júl. 24. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!