Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye egy vékony srácnak is csajoknál?
Figyelt kérdés
Ha sokat eszem, hogy hízzak, akkor több esélyem lesz?2011. febr. 2. 15:05
2/11 anonim válasza:
Tobb eselyed van mint annak aki gurul.
3/11 anonim válasza:
Mindenkinek van esélye...Lehet vékony, átlagos, kövér, kigyúrt, csak meg kell találni. Lesz akiknek csak a kigyúrt tetszik, valakinek meg pont vékony. Ez ilyen.
4/11 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani hogy van. Nem a kinézeted a lényeg. Már úgy értem nem azért nincs csajod.
Szerintem csak simán feszült vagy ugye sokat görcsölsz ezen, meg aztán amíg nem tudod biztosan hogy ezért van addig nem kell annyira ggodni.
5/11 anonim válasza:
VAAN
ne legyen csont és bőr, mert akinél a legtöbb lány vékony, az a lány eszébe juttatja, hogy "kövér", és rosszul érzi magát.
nekem mondjuk kifejezetten vékony a barátom:)
6/11 anonim válasza:
Persze h van, minden csak azon mulik h mien a beszéded, a dumád, ha határozottságot mutatsz, meg tudod nevettetni a testalkatod , hogy vékony vagy pocakos már csak mellékes dolog.
7/11 anonim válasza:
Legyél mindig ápolt, és öltözködj a vékonyságodhoz igazítva. Légy magabiztos, szellemes, kezdeményező, de legfőképp türelmes. Az eredmény nem marad el! :-)
8/11 anonim válasza:
Vsne gy ismerősöm aki nagyon vékony és sok barátnője volt már.Sőt már házas is.Semmi izom,semmi ház, csak csont és bőr.
9/11 anonim válasza:
Ha hozzá olyan lányos alkatod van meg még az arcod is olyan lányosan helyes akkor tuti befutó vagy (Y) Mostanában ez jön be a lányoknak.. (én nem értem miért, nekem nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!