Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdünk kifogyni a témából,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdünk kifogyni a témából, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval nemrég találkoztam egy régi lány ismerősömmel, és már vagy 3 napja folyamatosan beszélünk (a neten) de kezdem úgy érezni hogy nincs miről már beszélni, és egyre több a kínos csend. Tudom, bugyuta a kérdés de mit csináljak?

2021. jún. 16. 18:34
 1/4 anonim válasza:
86%
Ha online nem megy a beszélgetés már, talán élőben menni fog
2021. jún. 16. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor úgy szoktam témát meríteni, hogy visszaolvasom a régebbi beszélgetéseket, hátha azokból eszembe jut valami amit megkérdezhetnék. És ha már megvan és rákérdeztem akkor próbálom minél tovább húzni az adott témát hogy jó sokáig beszélgethessünk (ez főleg akkor könnyű hogyha a beszélgető partnered hosszabb választ adott). Csak egy pelda:

-Milyen állatod van?

-Egy macskám. Még tavaly karácsonykor kaptam a nagymamámtól.

-Gyakran mész a nagymamádhoz?

-Igen, minden hétvégén. Általában társasozunk.

-Mi a kedvenc társasjátékod? Gyakran játszol vele?

És így tovább... De neked szerintem nem lesz nehéz. Még csak három napja beszéltek, elég sok téma lehet még amiről beszélni tudtok. Hidd el ha nagyon nagyon akarsz vele beszélgetni, csak úgy ömlenek majd belőled az ötletek amiről beszélgetni tudtok.

2021. jún. 16. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
27%
Akkor ne beszéljetek. Gond megoldva.
2021. jún. 16. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Játszatok kérdezős játékot, ha mindkettőtöknek oké. Felváltva tesztek fel egymásnak kérdéseket, amik idővel egyre izgibbek lehetnek. Ha szeretnél felé közeledni, akkor időnként kérdezhetsz tőle valami merészebbet, valami erotikus tartalmú dolgot. Ha visszakérdez, akkor jó úton jársz. Néha mondhatsz olyat is, hogy "áh, ezt nem merem megkérdezni...". Erre tuti kíváncsi lesz. Sok sikert!:)
2021. jún. 16. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!