Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, már jó pár hónapja beszélgetünk. Ez eddig nem is baj, elkezdett dicsérni, hogy milyen szép vagyok, csinos, meg átlagon felüli lány vagyok. Ezután 1 hét múlva elmondta, hogy van valakije. Ugyanúgy beszélünk, ugyanúgy beszélek vele mint eddig, de ő nagyon úgy viselkedik mintha akarna valamit. Egyszer mondtam neki, hogy ott van a barátnője, akkor olyat mondott, hogy kegyetlenül féltékeny minden lány ismerősére. Lehet naív vagyok, de ha párkapcsolatban élek és tudatom a másikkal, hogy van valakim akkor miért kell sokkal másképp viselkedni, mint megtartani a 1,5 m távolságot és úgy viselkedni mint egy szimpla barátok? Ja és folyamatosan keres engem.
2021. jún. 4. 07:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tiltsd le. Komolyan, ha barátnője van és ilyeneket írogat neked akkor mit vársz tőle? Ha esetleg szakítanának, összejönnétek akkor utána te kerülnél a barátnő helyébe, a tiédbe meg valaki más.

Kíméld meg magad fiatalon (meg bármikor) az ilyen toxikus emberektől és a felesleges stressztől és keress valakit aki nem tesz kétségek közé.

2021. jún. 4. 08:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem várok tőle semmit, de mielőtt kiderült volna, hogy van valakije addig tök normálisan beszéltünk, utána kezdett el úgy írogatni mint aki akarna valamit. Na most tényleg van valakije vagy nincs. Nem tudom, mivel 2x említette, hogy párkapcsolatban van, először mikor közölte, de úgy is maradt, a második pedig mikor elmondta, hogy féltékeny a lány
2021. jún. 4. 08:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mondom, kétségek közé tesz. Megéri vele egy percet is foglalkozni? Szerintem nem, főleg ha nem is vársz tőle semmit.
2021. jún. 4. 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szeret teged is hulyiteni, meg a "baratnojet" is.

Kezeld levegokent a sracot. Igazi baromarcu.

2021. jún. 4. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, én azon a felén ültem a lónak, hogy volt, hogy párkapcsolatban mással is beszélettem úgy, hogy akartam valamit...

Sőt, én is beszélgettem Úgy egy sráccal, hogy barátnője van. Itt pl neki azért volt rossz a kapcsolata, mert a barátnője mindig féltékeny volt és inkább keresett mást, aki nem öl meg, mert vannak lány ismerősei.

Ettől nem lesz az ember visszaeső hülyítő, aki a következő idiótát keresi, hogy jól megsz*passa minden alkalommal.

Ha komolyan gondolod, hagyd, hagy foly az árral, ha nem, akkor csak ne beszélgess vele. De csak az alapján megítélni valakit, hogy mással hogy viselkedik... Senki nem viselkedik mindenkivel ugyan úgy.

2021. jún. 5. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!