Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja?
Tiltsd le. Komolyan, ha barátnője van és ilyeneket írogat neked akkor mit vársz tőle? Ha esetleg szakítanának, összejönnétek akkor utána te kerülnél a barátnő helyébe, a tiédbe meg valaki más.
Kíméld meg magad fiatalon (meg bármikor) az ilyen toxikus emberektől és a felesleges stressztől és keress valakit aki nem tesz kétségek közé.
Szeret teged is hulyiteni, meg a "baratnojet" is.
Kezeld levegokent a sracot. Igazi baromarcu.
Én nem tudom, én azon a felén ültem a lónak, hogy volt, hogy párkapcsolatban mással is beszélettem úgy, hogy akartam valamit...
Sőt, én is beszélgettem Úgy egy sráccal, hogy barátnője van. Itt pl neki azért volt rossz a kapcsolata, mert a barátnője mindig féltékeny volt és inkább keresett mást, aki nem öl meg, mert vannak lány ismerősei.
Ettől nem lesz az ember visszaeső hülyítő, aki a következő idiótát keresi, hogy jól megsz*passa minden alkalommal.
Ha komolyan gondolod, hagyd, hagy foly az árral, ha nem, akkor csak ne beszélgess vele. De csak az alapján megítélni valakit, hogy mással hogy viselkedik... Senki nem viselkedik mindenkivel ugyan úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!