Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne jöjjek mindig zavarba azonnal, hogy egy fiú hozzámszól?
Nincs testvérem, a családban sincs velem egykorú fiú illetve a baráti társaságomban sem. Általánosba összesen 4 fiú járt az osztályomba, de szinte sose beszéltem velük.
Most, ha egyáltalán bármilyen fiú hozzámszól, egyből zavarba jövök. Nem azért, mert tetszik, vagy ilyesmi, hanem egyszerűen annyira kimaradt nekem, hogy a másik nemből is lehet barátja az embernek, hogy minden, esetleg csak baráti közeledést is többnek veszek.
Már eléggé idegesít. Rajtam kívül az osztályban mindenki el tud beszélgetni csak úgy a fiúkkal, van is haverjuk, én meg képtelen vagyok.
3-mas vagyok
Persze ez mindenkivel megesik, hogy egy ellentétes neműhöz nem nagyon tud úgy hozzáállni, úgy viszonyulni, mint a saját neméhez, mert akkor már felmerűlnek a kérdések, hogy tetszik-e nekem, szimpatikus-e esetleg, vagy talán én neki?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!