Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 évesen kapuzárási pánikom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen kapuzárási pánikom van, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mintha ki lennék öregedve és már senkinek sem fogok kelleni, pedig tudom hogy nem így van, de egyre inkább azt hiszem, hogy már öregnek számítok, és a tőlem fiatalabb korosztály sokkal jobban ki tud teljesedni. Úgy érzem mintha szorongatna a tudat, hogy fiatalabb már nem leszek és egy csomó mindenből kimaradtam fiatalkoromban.

2021. jún. 3. 00:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Becsüld meg a fiatalságod, és élvezd ki, Kérdező! Hidd el, nem fog örökké tartani... :'(

"Ma még talán nagyon szeretsz,

de ifjú már sosem lehetsz.

Öreg fiú! Húszéves már sosem lehetsz..."

/Csákányi László: Öreg fiú dala/

2021. jún. 3. 19:58
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Ven sz4r vagy vege az eletednek. Mar semmit se tudsz elerni. Még véletlenül se csak most kezdődik az igazi életed. Majd 30 év múlva emlékezz vissza erre a kérdésre
2021. jún. 4. 01:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az valóban ijesztő lehet,hogy uh basszus már 18 vagyok felnőttem ( jogilag ,lelkileg még nem igazán).Utána meg a jajj már 20 leszek uriiisten 20 az nagyooon sook. Majd 30 évesen rájössz ,hogy a 20 is fiatal .
2021. jún. 4. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!