Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen kapuzárási pánikom van, mit tehetek?
Miért érzed ezt? Mi hozta ezt elő benned?
Én is kimaradtam, de az élet ott van előtted. Bőségesen ki tudsz mindent használni, bár engem az is vigasztal, hogy nem csak ezt az egy életet képzelem el magamnak, lesz még azután is új élet, hogy ennek vége.
A probléma a fejedben van, fordulj szakorvoshoz.
Itt érdemi megoldást nem fogsz kapni a gondodra.
19 évesen még a közelében se vagy ennek :) Az viszont becsülendő, hogy ennyire fontosnak találod az ifjúságodat :)
Tehát NE pánikolj...a fiatalság elszáll előbb-utóbb, de még semmiről nem maradtál le! Még van lehetőség akár újrakezdésre is!!!!!
SZEX.
Kefélj annyi, de annyi férfivel amennyivel csak bírsz! És utazz!
A kettő együtt is megy, és fizetnek is érte: SEREG.
Hova valósi vagy? 😅😅 hátha véletlenül passzolunk
20F
Az első fiatalkori kiégés, kapuzárási pánik, egzisztenciális krízis 20 éves kor alatt nagyon gyakori.
Sőt még akkor is ha mondjuk egyetemre jársz és minden jól alakul akkor is érezhetsz így és ez egy valós, generációs probléma.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!