Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 évesen kapuzárási pánikom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen kapuzárási pánikom van, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mintha ki lennék öregedve és már senkinek sem fogok kelleni, pedig tudom hogy nem így van, de egyre inkább azt hiszem, hogy már öregnek számítok, és a tőlem fiatalabb korosztály sokkal jobban ki tud teljesedni. Úgy érzem mintha szorongatna a tudat, hogy fiatalabb már nem leszek és egy csomó mindenből kimaradtam fiatalkoromban.

2021. jún. 3. 00:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Miért érzed ezt? Mi hozta ezt elő benned?

Én is kimaradtam, de az élet ott van előtted. Bőségesen ki tudsz mindent használni, bár engem az is vigasztal, hogy nem csak ezt az egy életet képzelem el magamnak, lesz még azután is új élet, hogy ennek vége.

2021. jún. 3. 01:04
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

A probléma a fejedben van, fordulj szakorvoshoz.

Itt érdemi megoldást nem fogsz kapni a gondodra.

2021. jún. 3. 01:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen még a közelében se vagy ennek :) Az viszont becsülendő, hogy ennyire fontosnak találod az ifjúságodat :)

Tehát NE pánikolj...a fiatalság elszáll előbb-utóbb, de még semmiről nem maradtál le! Még van lehetőség akár újrakezdésre is!!!!!

2021. jún. 3. 05:26
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindenki érik meg 16 éves korára. A legszebb éveim 25 felett kezdődtek, én akkor kezdtem bulizni és soha egy percig nem éreztem azt hogy túl idős lennék már hozzá. Szóval te se érezd azt hogy 19 évesen bármiből is kimaradtál volna, mert lehet csak még nem értél meg rá és később pótlod ezeket.
2021. jún. 3. 07:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, 19 évesen másokhoz képest elég hamar rájöttél, hogy mennyit ér a fiatalság, úgyhogy ha még most ráállsz erre, hogy kihasználod, szerintem egyáltalán nem fogod lemaradva érezni magad, ha később visszatekintesz az életedre.
2021. jún. 3. 11:33
 6/13 anonim válasza:
25%

SZEX.

Kefélj annyi, de annyi férfivel amennyivel csak bírsz! És utazz!

A kettő együtt is megy, és fizetnek is érte: SEREG.

2021. jún. 3. 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
30%

Hova valósi vagy? 😅😅 hátha véletlenül passzolunk

20F

2021. jún. 3. 15:26
 8/13 anonim válasza:
17%

Ugyanez

21f

2021. jún. 3. 18:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kapuzárási pánik, hanem önbizalom hiányból adódó bizonyítgatási kényszer.
2021. jún. 3. 18:27
 10/13 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

Az első fiatalkori kiégés, kapuzárási pánik, egzisztenciális krízis 20 éves kor alatt nagyon gyakori.

Sőt még akkor is ha mondjuk egyetemre jársz és minden jól alakul akkor is érezhetsz így és ez egy valós, generációs probléma.

19/F

2021. jún. 3. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!