Hogyan hódítsunk, ha nem vagyunk jó nők, sőt még átlagosak sem, és öregszünk is? Kapuzárási pánikom van. Varrjam össze, vagy varrassam fel, tömessem ki? (Műcici. )
- nőiesen öltözködsz
- a tükörben addig mondod magadnak, hogy jó nő vagy amíg el nem hiszed, és így lépsz ki az utcára minden nap
A te paramétereiddel is élnek boldog párkapcsolatban nők, szóval nem ebben van a hiba.
Én soha nem voltam jó nő. Mindig túlsúlyos voltam, mióta az eszemet tudom. És még így kellettem pasiknak, tetejébe olyannak is, aki elsőre nemet mondott.
jaj de cukik vagytok, hogy máris itt vagytok. Azt értem azalatt, hogy nem jó nő, akire nem figyelnek fel a férfiak.
Énbennem nincs eléggé jelen ez a nőség. Külsőleg, vagy belsőleg, fene tudja. Régóta figyelem és csodálom a bármilyen nőket, tehát nem a jó nőket, mert azok sokszor unalmasan szépek, hanem bármilyen nőt, és figyelem benne, hogy mi az, amitől nőies, mert én úgy érzem, hogy nem vagyok olyan. És amiért valaki nem elég nőies, attól az nem leszbi. Ismertem olyan férfit, aki nem volt elég férfias, de ettől még nem volt meleg. Voltak meleg munkatársaim, akik nálam nőiesebbek voltak. Fogalmam sincs, mit csinálhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!