Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan hódítsunk, ha nem...

Emile kérdése:

Hogyan hódítsunk, ha nem vagyunk jó nők, sőt még átlagosak sem, és öregszünk is? Kapuzárási pánikom van. Varrjam össze, vagy varrassam fel, tömessem ki? (Műcici. )

Figyelt kérdés
Viccelek is, meg nem is. MI van azokkal, akik nem jó nők? Érdekelhetek valakit, csak azért, mert ember vagyok, vagy muszáj cicit-feneket tolnom állandóan?Egyébként magamra vethetek, mert 16 évesen rájöttem, hogy ez a cicis-fenekes sport engem nem érdekel, és nem erre fogok rágyúrni. Most meg itt vagyok, 38 évesen, nem volt egy normális kapcsolatom sem, és sírok. Nem vagyok átlagos nő, férfiasabb vagyok, de ettől még nem vagyok leszbi. Szóval páromat ritkítom, és most épp egy friss csalódásom van, és akkorkának érzem magam, mint egy légypiszok. Egy 60 éves pasi meg bőven megteheti, hogy nem engem választ, hanem egy huszonévest. Annyira igazságtalan.

2013. máj. 29. 17:00
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ébredjetek már fel, az isten szerelmére. Nézzétek meg a pasik hetven százalékát (hogy jóindulatú legyek.) Ott mászkálnak, lógó hassal, ingben, pólóban. És ott van a sok gyönyörű nő, akiknek azzal telik a napja, hogy a lógóhasúanak tetsszen. Illetve hogy a fennmaradó 30 százalékért kikaparja egymás szemét. Mert társadalmunkban a nőket küldő szerint ítélik meg, minden egyéb emberi érték csak azután jön. Az én külsőmmel nincs semmi baj, csak az önelégült, kényelmes pasik ingerküszöbe van felnyomva a p......a a média által. Ébresztő.
2013. jún. 18. 13:30
 22/24 A kérdező kommentje:
külsőt szerettem volna írni, csak begurultam
2013. jún. 18. 13:31
 23/24 A kérdező kommentje:
Hurrá, hurrá, hurrá! (hogy szegény pasik is beszálltak a tetszelgési versenybe.) Melyik külföldi városban élsz? :-)
2013. jún. 18. 13:33
 24/24 anonim ***** válasza:
Belgiumban vagyok, itt, hogy finoman fogalmazzak, más a felállás, mint otthon :D sörhasat kb. kéthavonta látok :DDD
2013. jún. 18. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!