Hogyan hódítsunk, ha nem vagyunk jó nők, sőt még átlagosak sem, és öregszünk is? Kapuzárási pánikom van. Varrjam össze, vagy varrassam fel, tömessem ki? (Műcici. )
"És azért csekkoltam annyira a nőket, hogy akkor milyenek is ők, és milyennek kellene nekem is lenni." Hogy milyennek kell lenni??? Hát ezt hogy érted? Légy valamilyen. Ne túl kihívó, nem rikító - de nőcis. Viselj szoknyát. Ha nem jó a lábad, hosszút. Magassarkút. csetlegsz-botlogsz akkor gyakorolj otthon. Kis smink. ilyesmi. Én harmincöt évesen tanultam sminkelni -youtube-ról. Ha nem viszed túlzásba -nem rontasz el semmit. Nem értelek. Látod a problémát - de nem mered meglépni a megoldást- Apám mondta egyszer, mikor kamaszként mindig nyafogtam, milyen csúnya vagyok: nézd meg a tíz első utadba kerülő embert. Mérd hozzájuk magad.
Na, csúnya vagy?
Most már én is kíváncsi lettem hogy nézhetsz ki, hogy ennyire nem látod magad nőiesnek! Bevallom, úgy igazán sosem érdekelt egy nálam ennyivel idősebb nő, de most benned valami megfogott! Még így látatlanban is! Nem tudom, talán ez a tiszta őszinteség, az a kedves naivság, ahogy nem látod magad nőiesnek. Pedig pont ettől leszel számomra az!
Na de fejezd csak be nyugodtan azt a nőies házimunkát! ;)
Várunk vissza!
29 F
Nem gondoljátok komolyan, hogy képet fogok kitenni, nyilvánosan.
Semmi baj nincs velem, egyszerűen annyi a gáz, hogy nincs rám kereslet. Majd elmegyek Angliába és összeszedek egy szikár szeplőst. Amúgy is Magyarországon rengeteg a szép nő, a pasik meg ezzel nem tartanak lépést. Figyelem, hogy milyen pasiknak van jó nőjük. Reménytelen ez az egész. Nekem csak annyi esélyem van, hogy épp azzal találkozom, aki éppen engem keres, és nem egy csöcsötsegget. Olyannal szeretnék találkozni, aki tudja, hogy ő ki, mik a tervei, és ahhoz keres valakit. Nem pedig olyannal, aki abból indul ki, hogy kit dugna meg szívesen. Én sose fogok tudni a külsőmmel hódítani. Azt pedig megalázónak érzem, hoyg én kényelmetlen magassarkú cipőkben billegjek, miközben a teremtés koronája szőrös, pocakos, felvesz egy farmert és egy pólót, aztán azt nézi rajtam, hogy basznám. Ezt én nem tudom lenyelni, hogy ezen az oldalukon kell őket meghódítani. Hátha szabadidőmben olvasni szeretnék, és nem pocit ledolgozni meg szőrteleníteni? Áááá, reménytelen az egész. Ismétlem, szerintem semmi baj velem. Én járnék magammal. De velem nem járnak, mert nem ütöm az ingerküszöbüket. Hiába vagyok vicces, meg jófej. Nem az jut eszükbe rólam azonnal, hogy basznám. És ez baj? Talán nem baj. Csak a basznám játékból fogok kimaradni mindörökké.
szia! azt nem írod, hogy hosszú-e a hajad. mert a rövid haj senkinek sem tetszik! csak 1-2 férfinak. legfeljebb azt mondják, hogy tetszik, de igazából nem. és legfeljebb bizonyos nőkön tetszik nekik, akik amúgy is 150%-ig nőiesek.
és tényleg hordjál szoknyát, fülbevalót. de hosszú szoknyát ne hordjál, mert 2013-at írunk, és nem 1993-at. ha vastag a derekad, hordjál vékony övet a ruhán. figyelj arra, hogy hogy jársz. ne legyen mackós a járásod, a karodat tartsd a tested mellett, ne legyél medve. akkor máris nőies vagy. húzd ki magad. fesd ki a szemed. hasat be, mellet ki, fejet föl. máris szép vagy.
szia, én vagyok a hajas kommentező :D itt általában időpont alapján szokták a kommentezőket megszólítani :)
az van, hogy nincs igazad, mert én tök nőies vagyok, és én is küzdök meg minden, mert egyáltalán nem jön ingyen a férfiak kezdeményezése. nekem tudom, hogy a külsőmmel nincs különösebb gond, hanem inkább a flörtölési technikám valahogy mélyen átlag alatt van, meg a testtartásomon nekem is dolgozni kell még, mert az sokat számít.
és az OK, hogy a külsőnek rendben kell lenni, de az még nem minden. a külsővel csak rá lehet segíteni a dolgokra. ezért jó a hosszú haj, meg a szép járás, stb.
viszont az egyebeken is dolgozni kell, (flörtölés, stb.) ebben viszont nem tudok tanácsot adni, mert totál el vagyok veszve ezügyben én is :P
és abban sincs igazad sztem, amit a férfiakról írtál. mert az csak a magyar férfiakra igaz. én most külföldön vagyok egy ideje, és itt nagyon is adnak magukra a férfiak, és emiatt egy otthoni átlag kaliberű férfi itt kb. senkit sem kapna meg, mert itt van verseny a férfiak között. otthon kicsit el vannak kényeztetve, mert a szép nők is leállnak szinte akárkivel. viszont itt nem, és emiatt a férfiak is edzenek, jól öltöznek, stb. adnak a kinézetükre. kész öröm kimenni az utcára. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!