Nagyon gáz, ha 26 éves nő létemre kapuzárási pánikom van?
Pont ezért nem érdekel már engem sem a Szilveszter, / pedig gyerekként és kamaszként imádtam /mert az jut róla eszembe, hogy megint eltelt 1 év és ezzel együtt nőtt az életkorom is.
Átérzem én is a problémádat.
De Te azért még fiatal vagy. És még idősebb korban is lelhet társra az ember.
Az a gáz amit te úgy érzel,szerintem nem az és ezzel nem vagy egyedül.
Nyugodj meg és élvezd az életet,tudom könnyű mondani de ezt a kis időt boldogan kell el tölteni.
Egyik legfontosabb dolog az életben az az hogy egy magad is boldog tudj lenni,ha boldog tudsz lenni magad is akkor már biztosan jöhet egy szuper kapcsolat.
Egyébként nekem tetszenek a nálam idősebb nők,simán el tudnám képzelni az életemet vele,szerintem jobb is lenne.
Ugyan így érzem néha én is,régebben többször éreztem de ma már sikerült valamilyen szinten legyőznöm a kapuzárási pánikot,hamarosan 23 éves leszek és néha öregnek érzem magam.
Nagyon fiatal vagy még,sok lehetőséged van az életben,rád fog találni a szerelem ebben biztos vagyok,csak járj nyitott szemmel,esetleg ha valaki nagyon megfog akkor ne félj kezdeményezni,tudom mindig a férfinak kell kezdeményezni de sosem lehet tudni hányszor lesz ilyen érzés,esély?
Kicsit segíthetnél,adhatnál tanácsot.
Mi kell a mai nőknek?
Jó fiú?
Rossz fiú?
Vagy a kettő között?
Szívesen elhívnálak randira,de tudom ez nem ilyen egyszerű,de sosem lehet tudni igaz?
El jönnél velem randizni?
Láttom kicsit lehangolt vagy, ezért gondoltam megadom neked azt az élményt, hogy nemet mondhass nekem.
Általában minden nőnek idősebb pasi vagy max vele egy korúra van szüksége.
Nővérem barátnője 29 éves a férje 24-25 éves pontosan nem tudom,már gyerekük is született,nagyon szeretik egymást,szóval sosem lehet tudni mit hoz a jövő?
Tarts ki,sose pánikolj ha nem helyette érzed jól magad,hidd el nekem ha boldog tudsz lenni egyedül is és ki mozdulsz otthonról akkor előbb vagy utóbb biztosan megtalál a szerelem.
Nekem pl lett volna lehetőségem régebben barátnőt szereznem de egyszerűen buta voltam,ezt bánom is,remélhetőleg meg jött az eszem már egy ideje és jövőre tudok cselekedni.
Ne feledd légy boldog,mosolyogj sokat.
Boldog új évet! 🥳
Kérdező!
Az igazi nagy pofon majd akkor jön el, amikor a 18 éves csajok is csókolommal köszönnek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!