Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden fiúnak voltak barátnői...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiúnak voltak barátnői csak nekem nem?

Figyelt kérdés
A többségnek voltak kapcsolatai, jó lehet csak rövid ideig de volt. Nekem meg egy napig sem volt barátnőm, és elképzelni sem tudom milyen lehet.
2021. máj. 31. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Jaj apukam...

Mit fogsz majd tenni amikor csatlakozol a ferfiak egy igen szereny hanyadahoz es 30 evesen ugyanezt a kerdest teszed fel ugyanitt...

2021. máj. 31. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Amit leírtál nem jelent semmit. Nagy gondok vannak veled. Nem attól leszel valaki, hogy volt egy kapcsolatod, ami 1!!! napig tartott. Ez inkább szégyen. Ne az ilyen emberekre nézz fel!
2021. máj. 31. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyél egyedül mint egy rossz kapcsolatban.
2021. máj. 31. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom az az egy nap alatt nem arra gondolt, hogy egy napra lenne együtt valakivel.

Figyelj, 20 vagyok és senkim nem volt. Tudom, ez most nehéz lesz megemészteni, de felejtsd el, hogy barátnőt akarsz magadnak.

Ne úgy értsd, hogy senkid sem lesz soha, hanem hogy magaddal foglalkozz, élj a hobbijaidnak, tanulj, vagy dolgozz, stb, a csaj meg alakul ahogy alakul.

Én ennyit tudok hozzátenni, remélem megdogadod a tanácsomat, mert sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok azóta.

20/F

2021. máj. 31. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se volt barátnőm

18/F

2021. máj. 31. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Hány éves vagy kérdező?
2021. máj. 31. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
49%

Nekem nem volt még

69f

2021. máj. 31. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!