Miért van minden lánynak barátja és miért van csak kevés fiúnak barátnője?
Figyelt kérdés
Én komolyan mondom azt vettem észre, hogy minden lánynak konkrétan van barátja, de a fiúk közül max ha 50%-nak van valakije? Ez hogy jön ki, ha nincs kétszeres fiútöbblet a 15-25 közötti életkorban? És itt nem a "bocsi, van barátom" lekoptató szövegről beszélek, hanem a konkrét megfigyelésem és "kikutatásom" alapján jutottam erre. Ti is észrevettétek ezt? Ha ige, ez miért van?2020. febr. 14. 14:47
1/8 anonim válasza:
Nem kicsit mondtál ellent magadnak. Ha sok lánynak van barátja, az azt jelenti, hogy sok fiúnak van barátnője. ^_^
2/8 anonim válasza:
Cáfolnám, jelenleg barátnőim közül egyiknek sincs, vagy maximum ismerkedési fázisban van.
2-3 17éves, 3 21-22 éves, szóval én ezt vettem észre. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, és ez nem ellentmondás. Mert az is lehet, hogy sok fiú háremet tart, 1 fiúnak van simán 3-4 barátnője (nekem van ilyen haverom nem is egy) és az is lehet, hogy 40-es pasik lopják be a 20-as lányokat.
2020. febr. 14. 14:57
4/8 anonim válasza:
Nálunk 26 lány van az osztályban, abból max. 5-nek van barátja. Az én baráti társaságomból (kb. 15 lány) kettőnek van barátja.
Egyébként a fiúk is lőhetnek idősebb nőre vagy becsatlakozhatnak egy lány háremébe (és az, hogy egy lány több fiút is fűz nem is olyan ritka) így az arányok eléggé kiegyenlítődnek.
5/8 anonim válasza:
Egy adott korosztályban lehet több lánynak barátja, mint fiúnak barátnője akkor is, ha nem tartanak a fiúk háremet. Elég ha egy részének nem korosztálybeli a párja. Az meg gyakoribb lányoknal, hogy 25 év alatti, a párja meg 25 év feletti. De a fele annyit azért nem hiszem.
6/8 anonim válasza:
Olyan lányt is ismerek, akinek nincs senkije, olyat is, aki 2-3 pasit tart. Szóval változó. Ugyanez pasiknál is igaz.
Sajnos én is csaj nélküli pasi vagyok, de talán nemsokára megtalálom az igazit :)
8/8 Vree válasza:
Ez kb. olyan kérdés, hogy ki csókolózik többet, a nők vagy a férfiak xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!