Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van? Depressziós?
Van egy lány osztálytarsam, aki állandóan feketébe jár, a, haja is le van engedve, mindig az arcába lóg. Nem ronda, sőt. Nem is dagadt, vagy ilyesmi. Csendes, alig beszél, nincs sok barátja, szinte nincs is. Jól tanul stb stb.. Az utóbbi időben még jobban magába fordult.
Ma tesi után (utolsó óránk) a terembe találtam rá ahogyan sír. A kézen volt egy vágás, kicsit vérzett. Tippem sincs mivsn vele, de vlhogy segíteni akarok neki.. Értelmes, okos lány, kár lenne érte.😞 Hogy beszéljek vele?? Vagy mit csináljak?? 16F
Nem azert, de nem akarod felszedni...
Azert leirtad, hogy hogyan oltozkodik, kiengedi a szep kis hajat, mindig az aranyos arcaba log, milyen szep, milyen okos, "kar lenne erte", nincs sok baratja (majd en leszek! <- rogton ez jut az eszedbe), es ezek szerint mar egy ideje figyeled hogy azt allitod "az utobbi idoben jobban magaba fordult", "jol tanul", es mennyire torodnel vele.
... aha...
Ha csak annyi foglalkoztatna, hogy szomoru a csaj akkor nem kell ahhoz leirni, hogy milyen szep, milyen okos, hogy ki van bontva a haja meg ilyenek. Szimplan leirod hogy "osztalytarsam elegge szomorunak tunik, ma ratalaltam a teremben sirva es el volt vagva a keze, mit tegyek?"
Erzed a kulonbseget?
De hat te tudod mit csinalsz, nem kell ezt leirnom. :)
Én is voltam hasonló helyzetben, igazából bárminek örültem volna akkor
Szerintem igenis nem arról van szó. Több információt adott könnyebben tudunk neki segítni. Ezzel szimplán azt akarta elmondani hogy nem érti hogy miért lehet ez az egész. És igazából bármi miatt lehet. Lehet hogy tényleg nagy baja volt lehet csak rossz napja volt. Másodrészt pedig szerintem nagy segítség lehet egy ilyen lánynak egy erős lelkű fiú. Velem pont ugyan ez volt es nekem bevált de hat kitudja🤷
Semmiképp ne szólj az ofőnek!Írj rá messengeren próbálj meg vele beszélgetni;)
Ne támadd le hogy mi a baja kesobb ugyis elmondja,inkabb kerdezd meg milyen volt a napja.Suliba is oda mehetsz hozza egy par szora.
(Én is ilyen voltam 16/L)
Rendben, annak örülök.
És lettek barátai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!