Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kvára zavar hogy exem boldog az új palijával? 18/f
#2 Nehéz megállni, hogy néha-néha rápillantson. De egyébként simán lehet, hogy a való világban látja.
Próbálj meg minél távolabb kerülni tőle, eltüntetni a rá emlékeztető dolgokat (képek, ajándéktárgyak, telefonszám, stb).
Próbálj meg boldog életet élni, keress új sportokat, hobbikat, barátokat, olvass könyveket. Gondold végig azokat a dolgokat, amiket még akartál csinálni, de nem volt rá időd. Találkozz régi barátaiddal, rokonokkal.
Nem értem, miért kell álszentnek lenni. Szinte mindenkit zavarna, ha az exe mással lenne boldog, főleg, ha szerette és maradtak benne érzések. Ha lány írt volna ki hasonló jellegű kérdést, egészen más válaszok érkeztek volna... De nem is ez a lényeg. Minden kapcsolatnak van elgyászolási ideje, nyilván nem vagy túl rajta. Ettől nem vagy kevésbé férfi, hogy érzel, sőt, úgy gondolom mérgező ezt beletáplálni a férfiakba.
Közösségi oldalakon tiltsd a profilját, hogy a késztetést is elkerüld a nézegetésére. Illetve szerintem egyáltalán nem jó ötlet most új kapcsolatba beleugrani, szerintem várj még, próbálj felépülni ebből a csalódásból, sportolj, fejleszd magad. Amíg belül nem vagy rendben, nem fog jót tenni egy új kapcsolat. Persze azért járj nyitott szemmel.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!