Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ez titeket zavar,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stark2000 kérdése:

Lányok, ez titeket zavar, esetleg szemet szúrna egy srácon? Esetleg taszító lehet?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy még ~12-15 éves korom között rettentően sokat nőttem rövid idő alatt. Azóta csak kb 2-3cm-t nyúlottam (jelenleg 188cm vagyok), viszont korábbi gyors növés miatt vissza maradt pár helyen a bőrömön stria. A dologhoz hozzátett, hogy régen egyáltalán nem étkeztem egészségesen, keveset is mozogtam, ami (az olvasottak alapján) hozzájárult ahhoz, hogy ezek nem igazán halványodtak el. Néhány fehér csíkról van szó, a bal kezemen a könyököm felett van néhány, a térdeimen, illetve a bal és jobb oldalon is a mellem és a vállam közötti részen, illetve egy minimálisan a derekamnál. 4 éve hogy rendszeresen sportolok, edzek és (körülményeimhez adottan a leginkább) egészségesen táplálkozok, de különösebb jelét nem tapasztaltam eddig annak, hogy halványodna, vagy hasonló. Első benyomásra ez keltene bennetek valami negatív érzelmet, vagy bármit? Akár egy strandon, nem feltétlen az utcán.

2020. júl. 21. 02:43
1 2
 1/13 anonim válasza:
99%
Egyáltalán nem zavarna vagy taszítana, sőt tök jól nézhet ki :D Eszedbe ne jusson szégyellni vagy hasonló
2020. júl. 21. 06:36
 2/13 Lena7 ***** válasza:
100%

Engem mondjuk nem zavarna. Ez egy tök természetes dolog és nem feltétlenül a te hibád.

Ha egy lány emiatt néz le, vagy emiatt nem akar veled összejönni, akkor azt a lányt jobb hagyni a fenébe🤷‍♀️

Amúgy nekünk lányoknak is vannak hibáink:Például narancsbőr, meg biztos vannak olyan lányok is akiknek szintén a növés miatt maradtak striái.

2020. júl. 21. 06:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Szinte mindenkinek van. És ez nem is olyan feltűnő szépséghiba.
2020. júl. 21. 09:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van (mondjuk nekem hizas miatt nyult meg a bőröm a combomon), de ez engem se és másokat se zavarja. Ez egyáltalán nem taszító, hanem természetes dolog:)
2020. júl. 21. 10:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is tiszta stria vagyok, nagyot nőttem 10 és 13 éves korom között, plusz nagyon vékony voltam, és hirtelen elértem egy normális súlyt, szóval nem zavarna egyáltalán. Szerintem nem csúnya amúgy, engem hidegen hagy, ha valaki nem mondja, észre se venném.
2020. júl. 21. 10:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. júl. 21. 14:35
 7/13 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem taszító. :)
2020. júl. 21. 17:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt, szerintem is jól nézhet ki :D
2020. júl. 21. 21:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én dagadt voltam ezért kb mindenhol van(most edzés miatt nagyobbak és több is van) a vállamon,hátamon,körbe a hasamon.Eddigi barátnőimnek kifejezetten tetszett.Nem tudom olyan mint egy sebhely, azok is jól néznek ki szerintem.
2020. júl. 21. 22:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyot nőttem hetedik környékén, hirtelen lett csípőm, meg minden, így én is tiszta csík vagyok :D

Abszolút nem zavarna, ha a màsikat se zavarnà nàlam

18L

2020. júl. 22. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!