Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stark2000 kérdése:
Lányok, ez titeket zavar, esetleg szemet szúrna egy srácon? Esetleg taszító lehet?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy még ~12-15 éves korom között rettentően sokat nőttem rövid idő alatt. Azóta csak kb 2-3cm-t nyúlottam (jelenleg 188cm vagyok), viszont korábbi gyors növés miatt vissza maradt pár helyen a bőrömön stria. A dologhoz hozzátett, hogy régen egyáltalán nem étkeztem egészségesen, keveset is mozogtam, ami (az olvasottak alapján) hozzájárult ahhoz, hogy ezek nem igazán halványodtak el. Néhány fehér csíkról van szó, a bal kezemen a könyököm felett van néhány, a térdeimen, illetve a bal és jobb oldalon is a mellem és a vállam közötti részen, illetve egy minimálisan a derekamnál. 4 éve hogy rendszeresen sportolok, edzek és (körülményeimhez adottan a leginkább) egészségesen táplálkozok, de különösebb jelét nem tapasztaltam eddig annak, hogy halványodna, vagy hasonló. Első benyomásra ez keltene bennetek valami negatív érzelmet, vagy bármit? Akár egy strandon, nem feltétlen az utcán.2020. júl. 21. 02:43
11/13 anonim válasza:
Igaz fiú vagyok, de azért leírom. Én is hirtelen lettem magas, igaz ettől nem lett stria, viszont nagyon vékony voltam , ezért edzeni kezdtem. Így már van nekem is (a 9-es válaszoló is írta, hogy edzéstől is lett). Szerintem senkit nem zavar és senkit nem is érdekel.
Téged se érdekeljen. Rengeteg embernek van, más-más ok miatt.
12/13 Laylah válasza:
Nekem is vannak, eddig senki nem szólt érte, szerintem néhány exemnek fel sem tűnt. :)
Egyébként a striák kezdetben vörösek, a kihalványodás azt jelenti, hogy fehér lesz, szóval nem tudom, mit vársz, hova halványodjon tovább, az már olyan marad... :)
13/13 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem zavaró, nekem is van. Örülj neki hogy kifehéredett, a kezdeti állapotában az enyém konkrétan olyan volt mintha összevagdostam volna a combomat, az azért zavart eléggé. Az utolsó válaszadó jó írja, a fehérnél halványabb sosem lesz, de nem is kell szerintem, emberek vagyunk, mindenkinek megvannak a maga szépséghibái:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!