Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, baj, ha nem zavar hogy híztam és pocakosabb szeretnék maradni?
Figyelt kérdés
Tavasz óta elkezdtem hízni, és 180 centimhez 74-ről 82 kilóra híztam. A változás a pocakomon a leglátványosabb. De nem akarok visszafogyni, jól érzem magam így.
Titeket zavarna ez ismerkedéskor? Főleg, hogy sok a pocakomon a háj?
Valakinek az is beleférne, ha még híznék kicsit? (85-86 kiló fölé azért nem szeretnék...)
18/F
2020. júl. 22. 14:12
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen oké. A személyiség a legfőbb dolog :)
2/6 anonim válasza:
80 centihez 82 kg férfinál pont jó.
3/6 anonim válasza:
A kiló jó. A háj nem. És nem tetszik, ha egy fiatal fiúnak nagypapis pocakja van.
4/6 anonim válasza:
Nálam sajnos kizáró ok lenne ilyen fiatalom :(
5/6 anonim válasza:
Azok a fránya karanténkilók, mi?! :D
6/6 anonim válasza:
Tökmindegy, h mások mit gondolnak, az aa legfontosabb, h te jól érzed magad úgy. Akinek nem tetszik, max. Nem jár veled😉.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!