Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kamasz fiu minden idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kamasz fiu minden idősebb lánytól zavarban jön vagy csak a szépektol?

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
Én minden csajtól zavarba tudok jönni.
2020. júl. 1. 22:56
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
2-3 évvel idősebb lányok nagyon bejönnek.De nem vagyok az a zavarbajövő típus. Emberfüggő, de a mai világban a lányok férfiasabbak mint a csávók.Meg mindenki önbizalomhiányos.. Szóval valszeg igen.
2020. júl. 1. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve remegtem minden csaj közelében, valamennyire a félelemtől, hogy csak pont nála ne tűnjek hülyének. Mit ne mondjak, nem vált be. Ha ilyen problémában vagy Kérdező, akkor higgadj le, ők is emberek, ők sem tökéletesek, add magad és kész. Ja meg nem mellesleg néha jobban lehet velük dumálni mint a srácokkal.

19/F

2020. júl. 2. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!