Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar?
Figyelt kérdés
Nos, nem tudom, hogy más is így van-e ezzel, de ha elkezdek beszélgetni egy lánnyal, és azt látom, hogy durva helyesírási hibákat vét, egyszerűen nem tudom komolyan venni, és nálam ez már szinte kizáró ok. Én vagyok egyedül ennyire "gonosz"?2020. júl. 21. 23:02
1/7 anonim válasza:
Nem teljesen igazad van ebben... Sokminden kivehető a helyesírásból
2/7 anonim válasza:
Nem, teljesen igazad van* csak hogy egyértelmű legyen... 1-es voltam:)
3/7 A kérdező kommentje:
Leesett elsőre is, észre sem vettem, beleolvastam a vesszőt is. :)
2020. júl. 21. 23:07
4/7 anonim válasza:
Egy ideig engem is zavartak az ilyenek, őszintén még a vessző hibák is. Sőt magamra is rágörcsöltem annyira, hogy mindent helyesen írjak, hogy az mta oldalán folyton ellenőriztem magam.
De pl. én egy idő után elengedtem ezt, mivel felfogtam, hogy senki se tökéletes.
Persze az ilyen nagyon alapok zavarnak.. (muszály, hüje, tavaj..)
5/7 anonim válasza:
Mindig is nagyon ügyeltem a helyesírásra, így fontosnak tartom, de azért igyekszem nem túlzásba vinni a javítgatást. :D Van pl., hogy a barátom is rosszul ír néhány szót, de általában nem ezeket az alap szavakat rontja el, meg amúgy intelligens srác, tudom, hogy nem buta, egy-két szó belefér. De amikor valaki olyannal beszélek, aki minden szóban ejt valami hibát, és alig értem, mit akar, na az már baromira zavaró.
6/7 anonim válasza:
Engem is szokott zavarni ha valaki egy szót nem tud leírni helyesen a mondatból, mert én helyesen szoktam írni, nyilván ha néha elgépel egy-egy szót az nem zavar, mert mindenkivel megtörténik, velem is nem egyszer előfordul, bár én szoktam azért javítani magam ha észreveszem, de ha csak néha ejt hibát akkor megelégszem annyival hogyha értem mit akart mondani :D
7/7 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani 4H ALLERGIÁM VA: helyesírási hibák,hülyék hazugok. Továbbá én a szóhasználatra is nagyon figyelek,attol hogy vét 4-5 hibát,még lehet intelligens,művelt. Szerintem diszlexiával is lehet művelt csaj,ezért én a szóhasználatra is figyelek,ha minden második szó. Ok,vagy jó,akkor nem kell vele foglalkozni,de ha szépen kifejtett véleményt ír,akár jópár helyesírási hibával,de mégis érződik rajta,hogy művelt,van szóismerete,akkor számomra rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!