Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm és a barátom megismerték egymást és legjobb barátok lettek. Normális ha nagyon zavar engem?
Szóval lassan 1 éve vagyok egyutt a barátnőmmel de e közben meg ismerkedett a haverommal akivel egy osztályba járok.
Sokat beszélgettek/beszélgetnek meg most is és barátnőmnek nagyon fontos lett nagyon jóba lettek.
Suliban nem beszélnek de heti 2 3 alkalommal kettesben találkoznak és engem ez nagyon zavar meg láttam beszélgetéseiket és hát voltak ott érzelmek(szeretlek stbb)
De Barátnőm nem érti miért vagyok féltékeny és félek hogy ez a kapcsolatunkra mehet.
Szóval a kérdésem hogy szerintetek tul reagálom vagy mit csináljak?18/f
Ez már veszett ügy barátom.
Valoszinu hogy egymasba szerettek, én cselekednek minnel elobb.
Szerencsére ilyet nekem nem kellett áttélnem, viszont hasonlóban volt részem. Exem a kapcsolat utolsó heteiben/hónapjaiban nagyon jóba lett egy sráccal az osztályából, ami engem nagyon zavart (más városba jártunk iskolába). Én többször is próbáltam kiszedni belőle, hogy miért lett pont ő a legjobb barátja, miért jár vele üzletekbe stb, mindig azzal jött, hogy nincs köztük semmi, és még neki állt feljebb és én voltam a féltékeny hülyegyerek.
Aztán szakított velem (határozottan állította, hogy nem szeret, DE nem a másik srác miatt). Én hülye még ezt is elhittem neki. Majd egyik közös ismerősünk (ráadásul nekem rokonom is) "véletlen" elmondta, hogy 1 héttel később már ennél a gyereknél volt. Exem mindezt tagadta, majd kiderült, hogy hetente többször is egymáshoz járnak. Azt nem tudom, mi történt köztük amíg még velem volt a lány.
Szerintem a te esetedben is valami hasonló lehet, szóval vigyázz. Próbálj meg kideríteni ezt azt, ha nagyon bűzlik, akkor te lépj ki a kapcsolatból, minél előbb, mert neked fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!