Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, hogy itt sok az idosebb pasi? (Bovebben lent)
Van itt egy csavo aki annyiszor irt ram (parszor tettem ki kerdest) hogy mar nevetseges. 28 eves.
Mar nem azert de ez a kategoria nem a majdnem 30 eveseknek szol, hanem a TINIknem
Az első zavaró PM után lehetőséged lett volna letiltani őt, és többet nem látod egy üzenetét sem. Egy ilyen kérdéstől nem húzza be senki a fülét-farkát, csak kiprovokálja hogy még többen írjanak neked, plusz csinálod neki a reklámot.
Egy anonim oldalon pedig mindenki annak adja ki magát, aminek csak akarja, ahogy épp a kérdés megkívánja. Arra sem vehetsz garanciát hogy egy segítőkésznek látszó korodbeli fiú/lány esetleg nem kétszer annyi idős ellenkező vagy azonos nemű ember aki így próbál a bizalmadba férkőzni.
Ha zavar, akkor tiltsd le :)
Egyébként szintén, már 3-4 alkalommal írt rám, ugyanez az ember :D
Már nekem is írt, pedig fiú vagyok. De én tiltottam is. Az összes ilyen tiltom. Már van kb 6 :D
Javaslom te is tiltsd a perverzeket és a nyomulósokat. Később nem idegesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!