Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, a depresszió elől jó ötlet egy újabb kapcsolatba menekülni?
Figyelt kérdés
Tehát egyből szakítás után, gyorsan keresni valakit érdemes?
Vagy várni kell, amíg teljesen helyre teszi magát lelkileg az ember?
2021. jan. 19. 20:37
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindenképpen jó ötlet
Nem jó ötlet
Nagyon rossz ötlet
50 szavazat
1/6 anonim válasza:
Természetesen várni kell. Felejtésként nem lehet belevágni egy új kapcsolatba, nem biztos, hogy őszinték lesznek az érzések, és a lelki világa is tönremehet, ha ő teljesen belédszeretett, de a végén kiderül, hogy te mégsem, csak felejeteni akartál!:)
2/6 anonim válasza:
Azért vicces, mert azt mondják, hogy van gyászidőszak meg ilyenek, de pl aki kezdeményezi a szakitást az sokkal előbb kapcsolatba megy. Amúgy meg teljesen egyedi, hogy ki mennyi idő alatt dolgozza fel a szakitást. Van olyan, aki egy percig nincs egyedül még akkor sem, ha őt dobják ki.
3/6 anonim válasza:
Én próbáltam kapcsolatból kapcsolatba ugrálni...
Akivel "vigasztalódtam" csak 2 honapig voltunk együtt de az is pokol volt.
Szóval nagyon nem volt jo ötlet. Utólag visszagondolva amúgy sem jött be külsőre sem, csak ő volt láthatáron..
Szóval jobb tisztább fejjel gondolkodni.
4/6 anonim válasza:
Kihasználnád vele a másikat; és még pluszban a szakítás miatti letargia miatt még bűntudatod is lenne folyamatosan; szerintem magaddal szúrnál ki; ja meg a másikkal is, ha kihasználnád őt arra; hogy enyhítse a lelki fájdalmadat; de ha meg ő ezt észrevenné; akkor az még további szomorúságot generálna,mert ha feltűnik neki, hogy nemis igazából úgy szereted; mint ahogy mondod neki, akkor pluszban még tehát ő is szomorú lesz
5/6 anonim válasza:
Mindenkinek jobb, ha nem lép új kapcsolatba az illető addig, míg túl nem lesz az exén. Hogy ez 1 nap vagy 1 év, az már más kérdés.
6/6 anonim válasza:
Soha, semmilyen helyzetben NEM jó ötlet valakivel azért összejönni, mert szarul vagy/egyedül vagy/kéne valaki/nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!