Csak engem idegesít ez a hozzáállás az iskola nyitással kapcsolatban?
Mindenki itt sír, és nem csak itt, hanem különböző petíciókat gyűjtenek arra, hogy január 11-én ne jelenléti (normális) oktatásban folyón a tanítás. De miért is? Nagyon nem a vírus miatt, hanem azért mert éppen olyan lusták vagy antiszociális roncsok, hogy a másik munkáját hátráltatnák. A normális emberek a bezártságtól előbb utóbb depressziósak lesznek.
Nekünk hamarosan vizsgáink lesznek, és ahhoz, hogy jól feltudjunk készülni, kell a január 11-i nyitás. A mi iskolánkban nagyon rosszul folyik az online oktatás.
Aki nem megy "órára" beirják hiányzónak, mivel igazából nincs bajom, bár nálunk 3 tantárgyat tanítanak órán, a többiből anyagokat kapunk, mit le kell írni és el kell küldeni. (5 oldalas fuzetvázlatok születnek, egy tantárgy olyan 2 óra míg le írjuk, mellette van rengeteg házi. A munkát 20:00-ra vissza kell küldeni minden tantárgyból, a házikat reggel 8-ig azon a napon, amikor van óra.)
Nos visszatérve, nem tanulunk semmit. A tanárok vazlatai értelmetlenek, sőt ellentmondásosak. Online órákon a tanár felolvassa mit irt le, le írni se tudjuk, ugyanis hadarja. Összefoglalva le vagyunk maradva, kellene nekünk a tanári segítség, itt onlineban nagyon bunkóan viselkednek, és nem segítenek, mert nekik sincs idejük.
Én azt nem tudom megérteni, ha valaki antiszociális miért kell a másikat lepontozgatni ezen az oldalon, vagy szidni a kormányt ha ki akarja nyitni a sulikat. Miért kell a másikat hátráltatni, mert egy lelkileg nyomorult az illető?
Lesz hatással ez a hozzáállás az iskolák nyitására, ugyanis nem akar a kormány ujjat húzni a néppel.
"ugyanis nem akar a kormány ujjat húzni a néppel."
hahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahah+!+!!!!!! szarik az a NÉPRE! a saját zsebe meg a holdudvara érdekli minden másra szarnak.
"ha ki akarja nyitni a sulikat"
Akkor NYISSA!! Hol az erről szóló kormányrendelet? Nyitni akar? Nyisson. Kormányrendelet hol van? sehol.
"Ki volt írva decemberben, hogy január 11-én jelenléti oktatásban fog nyílni, jelen állás szerint . A"
ember. dec-ben JELEN állás szerint az mára 1 hónapos múlt idő.. hm....? ez nem zavar?
de továbbra is az a kérdés ha NYITNI akar miért nem nyit? álljon ki és jelentse be? nyitunk. Fixen.
Mert a mai reggeli hírekben ez volt" az iskolák nyitásának kérdése még nem dőlt el"(HírTV reggel 7 óra)
hát akkor van még kérdés?
Most mindenki picsog, hogy menni kell, eddig meg mindenki picsogott, hogy miért nem kell menni?
Nem tudtok 1 kérdést nyitni aztán ott rinyálni? Naponta kikerül ugyan ez a kérdés 7x. Nem hiszem el, hogy naponta 7 ember regisztrál aztán teszi fel ugyan azt a kérdést, vagy keresni tényleg nem tudtok?
Kicsit megviselt a téma téged. Ez látszik. Empátia elfogyott.
A saját iskolád is a hulladék online oktatás-rá hivatkozva nem keres lehetőségeket, ahogy a diákjai sem.
Más iskolákkal össze kéne állni, hogy jól működő példát lehessen venni.
Uniformizálni kéne, sok kommunikációs eszköz közül szűkebb réteget használni, de olyat, ami beválik. Discord chatnek. Classroom a wiki helyett. Online előadások felvétele aa diákok beleegyezésével, hogy közzé tehető az előadás. Ha nincs kérdés előadáson, az gyengíti a megértést. Az anyagokat más tanárok, más iskolában már megírták. A tankerület feladata is lenne, h ezeket koordinálja. De ha nem teszik, meg lehet kérni őket.
Konzultációs időpontot szükségesek online is.
Milyen iskola és miben kéne segítség??
"eddig meg mindenki picsogott, hogy miért nem kell menni?"
Na és olyannal még nem találkoztam a való életben aki azt bánta hogy nem kell menni...mindenki akit ismerek a seggét a földbe ver örömében hogy nem kell menni és retteg mikor lesz vége a "paradicsomnak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!