Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ti az ismerkedés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti az ismerkedés legelején miről beszéltek a lánnyal? 17/f

Figyelt kérdés
azért se írok rá csajokra mert félek hogy nem lenne téma xD helpme
2021. ápr. 13. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudom fiúknak szól a kérdés, bocsi. Egy biztos ha egy sima sablon szöveggel (szia mizu?) írsz a csajra nem lesz túl sok jövőtok. Meg ez persze attól is függ hol írsz rá (insta, messenger).

Ne félj, ha egy lánynak szimpi vagy és egy rugóra jár az agyatok biztosan lesz téma.

Csak egy lány 😝

2021. ápr. 13. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az elején bőven elég, ha alap kérdéseket teszel fel. Lehet abból jön ki egy beszélgetés.
2021. ápr. 13. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Általában róla. Ha közben ő is érdeklődik irántam és nem csak vissza ismételgeti a kérdéseim, tudom, hogy jól halad a beszélgetés. Utánna pedig adják magukat a dolgok.
2021. ápr. 13. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egy házibuliba találkoztam barátnőmmel és ez első 5 óra beszélgetésünk az az volt hogy milyen volt a buli ki mit csinált meg mi történt benne, érdemes KÖZÖS témáról beszélni messengeren élőben vagy hívásban meg olyanról amit szeretsz pl én szeretem az autókat és meséltem neki hogy apummal bütykölgetünk otthon meg hogy haladok a jogsival és másnap kérdeztem a lánytól hogy hogy érezte magát és modta hogy tök cuki voltam amikor az autómról beszéltem. Közös témát kell keríteni vagy közös élményeket felhozni és vagy álmokról továbbtanulásró stb dolgokról ezek a legjobb témák.
2021. ápr. 14. 01:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!