Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára itt van a barátom születésnapja (16éves lesz) valaki esetleg nemtudna valami jó közös programot?
Figyelt kérdés
mivel én nem vagyok valami bulizos tipus ezért a haverjaival fognak egyet bulizni, viszont így velem nemtudom, hogy mi legyen, semmi ötletem nincs (covid van ezért annyira nem is tudunk menni sehova)2021. ápr. 13. 10:47
1/4 anonim válasza:
hat sis vegyel fel valami szexi ruhat es hivd at annal jobb ajandekot nem tudsz neki csok
17l
2/4 anonim válasza:
Ha esetleg videken laktok kimehettek piknikezni vagy valami. Vagy esetleg filmeztek vagy valami. A lezarasok miatt ugy sem tudtok mit csinalni. Jo szorakozast😁
3/4 anonim válasza:
Te vagy a párja,te tudod mit szeret,hova menne inkább. Mi nem ismerjük,légy kreatív:)
De amúgy valami nyugodt helyre menjetek sétálni pl,vagy nézzetek filmet stb.
4/4 anonim válasza:
Sétáljatok egyet egy jó ligetben! Vegyetek egy fagyit, ünnepeljetek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!