Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a fiúk az olyan lányokról, akik ha képet kérnek tőlük (intimet) akkor küldenek nekik?
Figyelt kérdés
Amikor még nem is járunk, alig ismerjük egymást. Szépeket mond, kedveseket ír, de nem tetszik nekem hogy intim képet szeretne rólam. Ő küldött magáról egy nyaralásit, amin fürdőnagrágban van. Én nem akarok neki magamról küldeni és nem is fogok. Csalódtam hogy ezt kérte. Hallottam hogy vannak lányok akik viszont küldenek magukról ilyen képeket. Mit gondolhatnak róluk a fiúk?2021. ápr. 8. 17:31
31/36 A kérdező kommentje:
Ah jó zsenikém. Oké.
2021. ápr. 8. 20:15
32/36 anonim válasza:
Tényleg ne haragudj, azt hittem hogy komoly kapcsolatot szeretnél, összeköltözéssel, gyerekvállalással. Így már értem a hozzáállásod.
33/36 A kérdező kommentje:
Felnőttként sem fogok olyannak a testemről képet küldeni akit alig ismerek!
2021. ápr. 8. 20:22
34/36 anonim válasza:
Ne is tedd, senki sem tanácsolná ezt.
35/36 anonim válasza:
Örülök neki. Komoly kapcsolat előtt is volt ,hogy kaptam meg kapcsolat nélkül is.
36/36 anonim válasza:
Semmiképp se küldj neki! Visszaélhet vele, és cikizhet is téged az ismerősei előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!