Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnak a fiúk az olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a fiúk az olyan lányokról, akik ha képet kérnek tőlük (intimet) akkor küldenek nekik?

Figyelt kérdés
Amikor még nem is járunk, alig ismerjük egymást. Szépeket mond, kedveseket ír, de nem tetszik nekem hogy intim képet szeretne rólam. Ő küldött magáról egy nyaralásit, amin fürdőnagrágban van. Én nem akarok neki magamról küldeni és nem is fogok. Csalódtam hogy ezt kérte. Hallottam hogy vannak lányok akik viszont küldenek magukról ilyen képeket. Mit gondolhatnak róluk a fiúk?
2021. ápr. 8. 17:31
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
83%
Akitől komoly kapcsolatot akarok, attól nem kérek ilyen képet, pont azért mert nagy az esély a sértődésre. Illetve ha minden jól megy előbb utóbb úgyis látom élőben is.
2021. ápr. 8. 17:43
 2/36 anonim ***** válasza:
20%

Ha ő küldött, már csak illemből is érdemes egyet neked is küldened. Nem kell semmi extrának lennie, akár egy tablókép is megteszi. Akik megtagadják ezt, róluk a legtöbben azt fogják gondolni, hogy "valami nem stimmel vele", ezért vagy nagyon gyanakvóak lesznek a későbbi beszélgetésekben, vagy hanyagolják is az egészet, és továbblépnek másik ember felé.

Intimet én nem küldenék, de szerintem tőled sem azt várta volna el, elvégre ő sem azt küldött (családi fürdőruhás az nem az).

2021. ápr. 8. 17:58
 3/36 A kérdező kommentje:
Azt mondta küldjek képet a testemről.
2021. ápr. 8. 18:00
 4/36 A kérdező kommentje:
Illemből? Én nem kértem hogy küldjön magáról.
2021. ápr. 8. 18:01
 5/36 A kérdező kommentje:
A fotón ő volt rajta egyedül. A családja nem volt mellette.
2021. ápr. 8. 18:04
 6/36 anonim ***** válasza:
Látott már téged valamilyen formában?
2021. ápr. 8. 18:04
 7/36 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. ápr. 8. 18:10
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne küldj akkor neki. Viszont akkor ne köntörfalazz, mond meg neki, hogy nem akarsz küldeni, nem szeretnél vele semmilyen kapcsolatot. Különben csak az időtök fog menni feleslegesen, és később nagyobb lesz a csalódás.

Van akiknek számít egy párkapcsolatban, hogy hogyan néz ki a párja. Teljesen mindegy, hogy mit mondasz egy ilyen fiúnak, ezen ő nem fogja túltenni magát, ha nem küldesz neki, akkor nem fogod érdekelni őt. Ezt el kell fogadni. Ő ilyen, te meg nem. Nem passzoltok össze, és kész.

2021. ápr. 8. 18:16
 9/36 anonim ***** válasza:
95%
Azt hogy hülyék...én is küldtem egyszer képet a barátnőmnek a farkamról, minden barátnőjének, anyjának, munkatársainak meg mutogatta.
2021. ápr. 8. 18:20
 10/36 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki hogy én nem küldök a testemről fotót neki. Azóta eltünt. Nem kár érte ha ikyen volt, de csalódott vagyok.
2021. ápr. 8. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!