Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondolnatok ezek utan a lányokról?
A fiu es a lany öltöző bejárata egymással szemben van. Közöttük van egy kis rész.
A fiúk általában nem csukjak be az ajtókat es ha jo szögben van nyitva a külső ajto akkor be lehet latni egy bizonyos részre a fiuoltozoben.
Na edzés utan mi ezt szoktuk "kihasználni" a lányokkal.
Múltkor is, de csak annyit láttunk, hogy az egyik srac ( nevezzük B-nek) félmeztelenül ül a padon :D
Mi a lányokkal ugyan suttogtunk kint a 2 öltöző között, de mivel teljesen csend volt a fiúk is szerintem "hallgatoztak", ezért kb mindent hallhattak.
Kb arról beszéltünk, hogy hogyan lehetne "kihivni" a srácot, hátha póló nélkül jönne ki es tenyleg akart tőle kérdezni az egyik lany valamit :D
Es azon "vitaztunk", hogy akkor ki hívja ki? Hogyan szóljunk neki?
Ilyenek :D
Na ezek utan B bement a csaphoz es miután mar kb fel perce folyt a víz, behívta a haverját es ott beszéltek, gondolom, hogy ne halljuknk semmit se :D
Fiúk, mennyire neznetek hülyének a lányokat?
Mit gondolnatok? :D
Na kicsim mondom mi van.
Én kimentem volna és a fehérje hiányos nunitokat dugtam volna, de mindötöknek :D
Ez egy kicsit gáz, de végülis honnan jött volna rá a srác az igazságra?
Azt gondolom a lányokról, hogy úgy látszik, nem lehet elég korán elkezdeni ezt a nyálcsorgató felszínességet.
"Ez egy kicsit gáz, de végülis honnan jött volna rá a srác az igazságra?"
Milyen igazságra gondolsz?
"Azt gondolom a lányokról, hogy úgy látszik, nem lehet elég korán elkezdeni ezt a nyálcsorgató felszínességet."
Ne mond, hogy te nem orultel volna tizenevesen ( ha mar idosebb vagy), ha melltartóban es bugyiban lathatsz egy nagyon jo alakú lanyt...
Es attól, mert tetszik, hogy egy fiúnak kockahasa van es jo lenne latni nem leszek felszínes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!